Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
wczorajKombatantNocny pisze: @serotoninowy jak widzę twojego wypowiedzi o przedawkowaniu amfetaminy z innego rozdziału to wiem że do czynienia z prawdziwym towarem miałeś w teorii z Wikipedia :)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@Stteetart sprzedawcy+ z jednym vendorem na krzyż i wiszącym rcblack który wydymał ludzi? Okej
@skacowanazochan
Nie interesowałeś się przez lata a ostatnie 2 lata nagle jesteś alfa i omega bo zjadłeś trochę kiepskiego towaru? Okej
Juz wiem z czym mam do czynienia przecież, nic tutaj konkretnego nie znajdę.
Współczuję tylko tak zaniżonego progu zadowolenia panowie
po 1 masz za mało postów i widzisz tylko 1/4 działu S+
po 2 nadal mi nie powiedziałes jak fizycznie może różnić się cząsteczka mefedronu
po 3 jedynym Twoim usprawiedliwieniem na bardzo słabe dojścia masz to, że inni mają słabsze.
I tu Cie oswiece - w s+ da testy które pokazują czystość. Niestety ty jestes tak samo kumaty na forum jak i w życiu i nie masz tam dojść. Dobry temat da się znaleźć ale to trzeba przestać marudzić i zacząć szukać.
posty i tak wywalę, bo tych bzdur na hajpie nie będzie ale niech się chłop podenerwuje, że cpa śmieci a nam powmawia, że on ma legitmy towar a to tak naprawdę cząsteczki substancji magicznie ewoluują
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
It's not going to be fun.
@KombatantNocny Nie wiem czego nie rozumiesz kokaina o +-90% czystości możesz tam spojrzeć i zobaczyć wyniki z labu, ale nie Ty wolisz napisać gówno post że niby my nie mamy racji. Każdy kto tej koki próbował Ci potrwierdzi że to sztos. Ja lepszej nie jadłem, spróbowałem i wiem co mówię oraz wierzę w wyniki z labu. Żałosne z twojej strony, nie będę się z Tobą dochodził, myśl se co chcesz. Kto ma wiedzieć ten wie.
Tak, nie interesowałem się 4mmc bo wypadłem na kilka lat z obiegu i nawet chcąc zdobyć legitne informacje nie miałem takiej możliwości. Wierzyłem w mądrości przewijające się też an forum kilka lat wcześniej typu ,,dzisiaj nie da się zejść w kosztach produkcji poniżej 100/g", dzisiaj nie da się uzyskać tak stabilnego produktu i zanim dojdzie do klienta to się rozpadnie, dzisiaj trzeba płacić więcej niż za kokainę etc. Przez 10 lat uważałem, że już nigdy mefedron nie będzie dostępny, a pierwszym powrotem był własnie wspomniany przeze Ciebie sprzedawca, chociaż potem okazało się, że równolegle są dziesiątki sprzedawców z wynikami labu. Nawet sprzedawcy, którzy wykładają się na jakości kokainy i amfetaminy mają 4mmc o dobrej jakości.
Co do amfetaminy to sam żałuję, że kiedyś przeczytałem na forum o jednym sprzedawcy negatywne opinie(był to napewno rok 2023) i go przekresliłem, a miał w ofercie trzy rodzaje amfetaminy: sucha pasta, klasyczna osiedlowa i amfetamina na BMK. Olałem go bo zawiodłem się na jego znaczkach i pigułach, mimo, że na forum były chwalone, więc pomyślałem, że feta tym bardziej będzie chujowa. Po długim czasie, gdy już sprzedawca nie działał, kolega kopsnął mi na farta kilkanaście gram fety od tego sprzedawcy rzekomo na BMK i dołączyła ona ex aequo na pierwsze miejsce testowanych przeze mnie, a do dziś jest najlepszą z testowanych z internetowych źródeł.
kokaina żeniona to już całkowita abstrakcja, ale na szczęście bardzo wcześnie odbiłem od ludzi wyznających zasadę, że każda reka musi dodać coś od siebie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.