Biorę zestaw Pramolan i Solian Rano
Wieczór Mirtazepina 30, Pragebalina 75 Bromocorn 2,5
Wszytko było ok aż do 12 kwietnia potem zaczęły się ostre jazdy napady gorąca z pieczeniem w mostku do tego kołatanie serca miganie rwanie uczucie ciepła w okolicy serca
Oczywiście pojechałem na sor dwa razy zrobili Wszytkie możliwe badania i Wszytkie wyszły dobre jedynie potas był na równo, zrobiłem też inne badania typu tsh itp też wszytko dobrze(to nie zawał, EKG też nic nie wyszło )
Wieczorem biorę leki o 21 fajnie mnie usypia a rano budzi mnie silny niepokój już o 5 rano i w dzień takie ostre jazdy
Na farcie jutro mam magika o 14:15 zobaczymy co wymyśli
08 listopada 2025grzybiarzbozy pisze: Siemanko , biore 2 mg klona dziennie od 10 lat w stałej jednej dawce, babeczka mi wypisala pramolan i łykam tego 3-4 tbsy dziennie, już będzie trzeci tydzień jak to łączę z klonem i taka wyjebka po tym..aCZKoLwIeK mam takie odruchy, bo rano tego nie biore , jak jeb.. to po puludniu i pozniej mam odruchy po tym pramolanie , juz dwa razy lokciem i reka przyjebalem o kant elekryki. ^.^ co tak szczerze mysliscie o tej substacji, pytanie jest dosc istotne bo ja nie wiem czy wgl to ppowinienem jesć xD pozdro .
3–4 tabletki dziennie to też zależy jaka dawka w mg, ale imo nie powinieneś sam tego ciągnąć „na czuja”, tylko pogadać z lekarką, która Ci to przepisała. Szczególnie jeśli bierzesz klona stale od dekady — organizm działa już trochę inaczej niż u osoby bez tolerki.
Na pewno bym:
- nie zwiększał sam dawek,
- nie mieszał z alko albo innymi uspokajaczami,
- uważał z autem i czymkolwiek wymagającym refleksu,
- zgłosił lekarce te odruchy i „wyjebkę”, bo może dawka jest za duża albo lek Ci po prostu nie siedzi.
I serio — nagłe odstawianie klona po 10 latach też odpada bez lekarza. Pozdro i uważaj na siebie.
Ale spoko byłem już u psychiatry i po prostu nerwica bo badania z Soru dwa razy wyszły git
Sedacja i calkiem przyjemnie na zasadzie otepienia lekkiego. Spac sie nie chce ale spalem 10h w nocy i wypilem 2 mocne kawy ze swiezo zmielonych ziaren (ekspres) pod rzad
one by one we will take you
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.