Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siemanko , biore 2 mg klona dziennie od 10 lat w stałej jednej dawce, babeczka mi wypisala pramolan i łykam tego 3-4 tbsy dziennie, już będzie trzeci tydzień jak to łączę z klonem i taka wyjebka po tym..aCZKoLwIeK mam takie odruchy, bo rano tego nie biore , jak jeb.. to po puludniu i pozniej mam odruchy po tym pramolanie , juz dwa razy lokciem i reka przyjebalem o kant elekryki. ^.^ co tak szczerze mysliscie o tej substacji, pytanie jest dosc istotne bo ja nie wiem czy wgl to ppowinienem jesć xD pozdro .
  • 5844 / 1212 / 43
Pomoże Ci to w odstawieniu lub chociaż redukcji dawki klona. Ogólnie to w niskich dawkach szału nie robi. Ja mam przepisane 150mg na dobę. Mało. Dla mnie za mało. Za późno... W dawkach 250mg w wzwyż coś tam klepie. No tak. Zapomniałem że w dzień od biorę 7 rodzajów leków, czasem osiem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.