Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Hej, tak jak w tytule poszukuję człowieka, który wie i chce wytłumaczyć w jaki sposób mieszane są 95% czyste kryształowe substancje. Dziękuję i ściskam mocno za każdą odpowiedź w temacie <3 Ps Chodzi mi o (profesjonalną) robotę a nie lipę aby aby podbić wagę. Pozdrawiam
  • 235 / 16 / 0
Pewnie sam chcesz mieszać dla zarobku . Stanowcze nie!
  • 3 / / 0
To w trosce o Twoje zdrowie i życie!
  • 5119 / 915 / 0
To jakiś żart? 🤡 Fete mieszają z kofeina i kreatyna ale nie spotkałem się nawet na ulicy z kryształem chrzczonym, nikt nie miesza ketony w hurcie kosztują parę groszy a w detalu gonią na ulicy nawet po 80pln mają 70pln+ zysku nawet na gramie typie, weź se daj siana. Spotkałem się z mieszanie jakichś "krysztalu' mielonego na pył i dodaniu lidokainy i gonieniu w ependorfam po 0,4g jako kokolino ale to było ponad dekadę temu xd chyba już nikt tego w obecnych czasach nie robi chociaż chuj ich tam wie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3 / / 0
Widzisz bo to jest tak, że region regionowi jest nierówny. Podlaskie ma to do siebie że fete mamy za 3 złote a jakiekolwiek rozrabianie jej raz że nie ma sensu, dwa od razu jest to wyłapane przez ludzi i niedopuszczalne nawet przy dobrej cenie. Chyba że w grę wchodzą braki magazynowe :P Jeżeli chodzi o kryształy i tu raczej można przyjąć wszystkie rodzaje to cena wyższa niż 40zl/1g przy 5 jest co najmniej powodem do żartów a jak już wiadomo nikt nie będzie po 1 dzielił. Nie chciałbym Cię urazić ale jestem bliski 100% pewności, że nie miałeś styczności z czystym np. 4MMC. Sam nie biorę ale jak parę razy patrzyłem na człowieka po nosie takiego materiału to w ręku miałem telefon z wybranym numerem pogotowia.
  • 5119 / 915 / 0
Mylisz się i to strasznie, od 2008roku miałem przygodę z czystym 4mmc, to był początek rckow. Głównie puder, czasem kryształy te igły specyficzne. Nie urazilbys mnie, gbybys napisał że nigdy nie miałem styczności z kryształem w czasach przed RC czy teraz bo kryształ to była metamfetamina to bym powiedział, tak nie miałem nigdy styczności ale wierz mi że ja jestem ze starej gwardii i od początku rynek badałem od chuja tych beta-ketonow czym się nie chwalę. Pamiętam jak ludzie desperacko zrywali plomby jak premier zamykal stacjonarki i spierdalali bo mieli towaru na kilkaset tysięcy. Nie wiem wydźwięk twojego posta zabrzmiał jakbyś szukał pomocy w chrzczeniu. To najlepszy pomysl kupić nepa hurt lub 3cmc do tego tabaka miętowa/wiśniowa i szczypta lidokainy, zejdzie Ci 0,2g materiału, 0,1g tabaki białej, i 0,1g lido i taka eppendorfke golić za 50/60 PLN jako kokolino. Tak robili w latach jakoś 2013-2015 xd
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3 / / 0
Dziekuję za odpowiedź. Choć tak jak sam piszesz recepta na sukces jest dość stara. Bynajmniej ja mam możliwość sprowadzenia czystej kokainy z Peru przez DHL express bez zbędnych problemów po 80zl za szt przy duzej wadze i to można miło wybełtać. Jeśli chodzi o te kryształy to wiem że blender wszystko co tam trzeba ładnie zmiesza nawet 1:1 ale tutaj mamy pył. Wiem też, że z tego pyłu da się ponownie zrobić grudy (wiadomo nie tak trwałe jak wcześniej ale bryłki) tylko za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć czym i jak. Odnośnie Twojej wprawy, sam rozumiesz że masz lepszą tolerancję i wiesz gdzie czego szukać a osoba która pół życia żyje w błedzie że na najczystrzy mefedron na świecie i zrobi ryse tak samo długą z czystego jak robi ze swojego sprzętu wątpliwego pochodzenia to po prostu może to być zbyt mocne zderzenie z rzeczywisrością.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.