Żeby było prościej to pytam o każdy lek z osobna ile kosztuje w danej dawce za 1 opak lub za 3, oraz za ile chodzą recki na te konkretne dawki w ilości 1 lub 3opak.
Zestaw o który pytam:
-Medikinet 20mg ir / 30tab - ile za fiz. 1 opak, ile za 3opak?
Ile kosztuje recka na 1 oraz 3opak?
-Xanax 1mg / 30tab
-Elvanse 30 lub 70mg / 30tab
-Tentin 10 lub 20mg / 30tab
-Pregabalina 150 lub 300mg / 56tab
-Oxycontin 80mg / 60tab
P.s długo szukałam, który wątek poboczny jest właściwy by dodać ten post, jeśli znowu popełniłam gafę to proszę drodzy administratoży, odeślijcie mnie tym razem tam gdzie mogę wstawić taki post
Ps - na bank biorą dużo za dużo :
ps2- Tentin 20 ? Hahaha jeszcze nie u nas , także konto fejkowe i to chamsko
Jak ja siedziałem w temacie do kilku lat temu to liść oxy 80tek chodził po 200-300zł średnio, Mst 300-400zł. Tabletki na sztuki bywały już i 2 razy droższe wiadomo.
Jeśli chodzi o obecną cenę Oxycontinu 80 i Mst200 za liścia to cena poszła o te około 100zł w górę czy dalej jest na podobnym poziomie? W sensie oxy koło 300-400zł a Mst 400-500? Ogłoszeń jak na lekarstwo, większość fejków a ja jestem ciekaw jak to wygląda obecnie. Dzięki za info.
I jak z cenami tego Tentinu i Elvanse na dzień dzisiejszy?
Kumpel, który ma do tego dostęp twierdzi, że jest to ciągle drogie i jeśli coś czasem dostawałem to mało i jednak wiem, że było to dość kosztowne w sensie samego zakupu leku na 100% kosztującego kilkaset złotych i koszt oraz posiadanie kilku tabletek aptecznych stimów nie był dla mnie na tyle atrakcyjny (mimo, że uwielbiam stimy IV to brałem je dość okazyjnie)- również i przede wszystkim pod względem tego, że lubowałem się w opio i benzo żebym poleciał w jakieś leki na ADHD. Chociaż Tentin IV robi robotę i może wpyerdolić.
Jednak jak za 2x10mg muszę zapłacić krocie to pyerdolę taką imprezę. Poza tym to jeszcze cena dla mnie, że tak powiem, normalnie cena wynosi x 3.
Za tą kasę- jaką ja bym placilto miałbym metamfetaminy za średnio 1,5 Jagiełły za gram do jarania czy IV w chvj.
Bo jak Tentin 30x10mg kosztuje ~200-300zł to za to ja mam 1,5-2 giety metamfy z darknetu.
Czy Elvanse 500zł.
can you sit right next to me and crush 'em down?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.