02 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze:
Działanie bardzo zbliżone do mki a nawet lepsze
2CB lepszy do WCZUCIA sie w muzyke i seks - mka typowo rozrywkowo tyle tylko, że człowiek dochodzi po tym 2 tygodnie do 100% siebie no i przerwy muszą być dużo dłuższe.
04 kwietnia 2026karzeu420 pisze: bardzo możliwe że na dniach pochytam pixę na 2cb i tutaj pytanie: lepiej sniff czy oral, jeśli nie mam pewności co do dawki? brałem to tylko raz w życiu już jakiś czas temu i wtedy skruszyłem całkiem sporą pixę i poleciał sniff nieprzyjemny, ale za to ciapa była ostra i ciekawa. wjechał mocny head high i przez dobrą godzinę nie mogłem przestać cieszyć mordy, tylko potem przyszła zwała. obstawiam że ten krążek nie będzie miał więcej niż 20mg i teraz nie wiem czy powtórzyć sniffa czy spróbować oral i ryzykować stratą materiału.
Serio nie znam substancji, którą tak łatwo odstawić - no ale też nie za wiele ich w życiu brałem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.