Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 378 / 55 / 0
02 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze:

Działanie bardzo zbliżone do mki a nawet lepsze
To mit powtarzany i powielany - nie wg. mnie, a ja tylko używam 2cb albo mke to dwie różne substancje - w przypadku mki bardzo łatwo wycyrklować sobie dawke w 2cb różnie wchodzi.
2CB lepszy do WCZUCIA sie w muzyke i seks - mka typowo rozrywkowo tyle tylko, że człowiek dochodzi po tym 2 tygodnie do 100% siebie no i przerwy muszą być dużo dłuższe.
Cogito ergo sum
  • 4 / / 0
Czy możliwe jest, że SSRI niwelują zupełnie działanie 2-CB? Konkretnie to fluoxetyna.
  • 5074 / 898 / 0
Tak. Jest to możliwe, to że znacząco mogą osłabiać jest wiadomo. Więc możliwe że u niektórych osób mogą również całkowicie niwelować działanie.
  • 39 / 4 / 0
bardzo możliwe że na dniach pochytam pixę na 2cb i tutaj pytanie: lepiej sniff czy oral, jeśli nie mam pewności co do dawki? brałem to tylko raz w życiu już jakiś czas temu i wtedy skruszyłem całkiem sporą pixę i poleciał sniff nieprzyjemny, ale za to ciapa była ostra i ciekawa. wjechał mocny head high i przez dobrą godzinę nie mogłem przestać cieszyć mordy, tylko potem przyszła zwała. obstawiam że ten krążek nie będzie miał więcej niż 20mg i teraz nie wiem czy powtórzyć sniffa czy spróbować oral i ryzykować stratą materiału.
  • 182 / 11 / 0
Oral mi osobiście lepiej siada sniff za mocne jebniecie ale co kto lubi, ale uważaj bo nawet 2mg przy sniff robi różnicę jak zarzucisz mało fazę masz bardziej pod MDMA ale jak już lecą większe dawki robi się typowy kwas ale substancja mega jedna z moich ulubionych 2cb i Techno to jest to!
  • 5074 / 898 / 0
Myślicie że 2C-B zadziała wziete dobe po 100mg kwetiapiny która biorę nasennie?
  • 182 / 11 / 0
Zadziała na spokojnie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.