Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Powiedzcie co zrobiłem nie tak, czy jest szansa, że po prostu ten specyfik źle na mnie działa? Zjadłem wieczorem 2 tabletki, praktycznie zero pozytywnych efektów tylko otępienie. Nastepnego dnia, zaczął się przeogromny ból głowy, (który trwał przez nastepne kilka dni), zimne poty, dreszcze. Przez chwile nawet wzrok mi się rozjechał, że nic nie widziałem poza zamazanym ekranem. Przez kilka następnych dni miałem takie niesamowite bóle głowy, że nie byłem w stanie mrugać bez uczucia dyskomfortu. Dodam, że nie przyjmuje zadnych leków ani innych substancji na stałe. Co to miało być? Jestem na coś uczulony?
  • 144 / 16 / 0
Jaka dawka?
  • 4 / 1 / 0
tylko 150mg, na 65kg
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.