Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Powiedzcie co zrobiłem nie tak, czy jest szansa, że po prostu ten specyfik źle na mnie działa? Zjadłem wieczorem 2 tabletki, praktycznie zero pozytywnych efektów tylko otępienie. Nastepnego dnia, zaczął się przeogromny ból głowy, (który trwał przez nastepne kilka dni), zimne poty, dreszcze. Przez chwile nawet wzrok mi się rozjechał, że nic nie widziałem poza zamazanym ekranem. Przez kilka następnych dni miałem takie niesamowite bóle głowy, że nie byłem w stanie mrugać bez uczucia dyskomfortu. Dodam, że nie przyjmuje zadnych leków ani innych substancji na stałe. Co to miało być? Jestem na coś uczulony?
  • 145 / 19 / 0
Jaka dawka?
  • 4 / 1 / 0
tylko 150mg, na 65kg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.