Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Powiedzcie co zrobiłem nie tak, czy jest szansa, że po prostu ten specyfik źle na mnie działa? Zjadłem wieczorem 2 tabletki, praktycznie zero pozytywnych efektów tylko otępienie. Nastepnego dnia, zaczął się przeogromny ból głowy, (który trwał przez nastepne kilka dni), zimne poty, dreszcze. Przez chwile nawet wzrok mi się rozjechał, że nic nie widziałem poza zamazanym ekranem. Przez kilka następnych dni miałem takie niesamowite bóle głowy, że nie byłem w stanie mrugać bez uczucia dyskomfortu. Dodam, że nie przyjmuje zadnych leków ani innych substancji na stałe. Co to miało być? Jestem na coś uczulony?
  • 145 / 16 / 0
Jaka dawka?
  • 4 / 1 / 0
tylko 150mg, na 65kg
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.