Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema,
Jest ktoś z Wro lub Jeleniej góry ?
Jak wygląda sytuacja w regionie?
Kiedyś we Wro na osiedlu na H było, jak sytuacja obecnie ? Jaki temat obecnie lata?
Uwaga! Użytkownik TeddyBrown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Zapytam znajomej i dam Ci znać, jest z Jeleniej Góry więc pewnie będzie wiedziała. Z kolei z tego co słyszałem, to we WRO grzejników jest od chuja, więc nie byłoby problemu ze znalezieniem H.
even pills turn to powder, baby
can you sit right next to me and crush 'em down?
  • 3 / 1 / 0
Dzisiaj dosłownie nigdzie niema problemu ze znalezieniem H, czy czegokolwiek innego w zasadzie. Albo zamówienie z sieci cebulkowej, albo zapłacenie 200-300 pln psychiatrze, powiedzenie czego trzeba i masz towar. Zawsze miałem uraz do brania czegokolwiek od ulicznych dilerków, tym bardziej, że miałem okazję zobaczyć na własne oczy przez ile rąk często taki towar przechodzi i jak bardzo jest chrzczony chujwieczym.
  • 1 / / 0
Siema,
A jak sytuacja w Częstochowie?
Grzejników nie widać.
  • 75 / 25 / 0
W Czewie raczej nie ma. Chyba, że ktoś wozi dla siebie/znajomych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.