Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema,
Jest ktoś z Wro lub Jeleniej góry ?
Jak wygląda sytuacja w regionie?
Kiedyś we Wro na osiedlu na H było, jak sytuacja obecnie ? Jaki temat obecnie lata?
  • 46 / / 0
Zapytam znajomej i dam Ci znać, jest z Jeleniej Góry więc pewnie będzie wiedziała. Z kolei z tego co słyszałem, to we WRO grzejników jest od chuja, więc nie byłoby problemu ze znalezieniem H.
even pills turn to powder, baby
can you sit right next to me and crush 'em down?
  • 3 / 1 / 0
Dzisiaj dosłownie nigdzie niema problemu ze znalezieniem H, czy czegokolwiek innego w zasadzie. Albo zamówienie z sieci cebulkowej, albo zapłacenie 200-300 pln psychiatrze, powiedzenie czego trzeba i masz towar. Zawsze miałem uraz do brania czegokolwiek od ulicznych dilerków, tym bardziej, że miałem okazję zobaczyć na własne oczy przez ile rąk często taki towar przechodzi i jak bardzo jest chrzczony chujwieczym.
  • 1 / / 0
Siema,
A jak sytuacja w Częstochowie?
Grzejników nie widać.
  • 75 / 25 / 0
W Czewie raczej nie ma. Chyba, że ktoś wozi dla siebie/znajomych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.