4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
07 kwietnia 2026KrissKat pisze:
Parę postów wcześniej, był opisany fajny sposób, który wypróbowaliśmy i polecamy. Bierzesz bombkę (polecałbym 0,2) i od razu do nosa. Nos wchodzi od razu i działa do 40min a bombka idealnie wchodzi potym i macie pare godzin szaleństwa (wiadomo potem można coś jeszcze dorzucić 🤷‍♂️😄)
Troche dla mnie te rzeczy nowe - co to znaczy bombke?
  • 24 / 2 / 0
Z seksem u mnie różnie po mefie (oczywiście substancji sprzedawanej jako mef), u mnie to 3mmc. Ale ogólnie po krysztale różnie, czasem staje czasem nie. Ale na szczęście sildenafil w dawkach 50-100mg rozwiązuje sprawę. Często jest mi nawet za dobrze, a moja żona na przykład cały czas squirtuje. Na trzeźwo w sumie też cały czas squirtuje xd
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 26 / 3 / 0
A dla mnie jako mężczyzny. Choć kobiecie też by to przeszkadzało. Po MDMA gdzie Zalewa się głównie dopamina po pierwsze zaśniesz przy stosunku a po drugie nie dojdziesz.
mefedron lepszy, pod jednym i drugim względem.
  • 545 / 136 / 0
07 kwietnia 2026vanserek pisze:
07 kwietnia 2026KrissKat pisze:
Parę postów wcześniej, był opisany fajny sposób, który wypróbowaliśmy i polecamy. Bierzesz bombkę (polecałbym 0,2) i od razu do nosa. Nos wchodzi od razu i działa do 40min a bombka idealnie wchodzi potym i macie pare godzin szaleństwa (wiadomo potem można coś jeszcze dorzucić 🤷‍♂️😄)
Troche dla mnie te rzeczy nowe - co to znaczy bombke?
doustnie, w kapsulce lub np zawiniete w bletke.
  • 298 / 74 / 0
50mg sniffem seks o 100 razy dłuższy po co się tu rozwodzić XD
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 1 / / 0
@mmigotka rozwiń proszę odczucia bo ja mam wrażenie że to zależy od pożądanego efektu.
Nie brałem MDMA z partnerką, natomiast mam wrażenie mam że faktycznie MDMA będzie bardziej emocjonalne, niż zwierzęce.
Od lat z partnerką działamy po mefie - niesamowite doznania, scenariusze, działania wyobraźnia. Ale najważniejsze to aby po tym wszystkim zadbać o siebie i nie przełożyć seksu po temacie ponad normalny. Wiadomo że to dwa różne odczucia ale jednak trzeba pielęgnować seks naturalny.

W ramach ciekawostki na przestrzeni lat pojawiło się u nas chęć trójkąta(głównie z mojej strony, w dodatku były to fantazje na koleżanki z naszego życia) albo czworokąta jednak zdecydowaliśmy się zostać na samych fantazjach bo mam wrażenie że po chemsexie kiedy decydujesz się na kroki typu zapraszania dodatkowych osób to może wszystko się szybko rozsypać, zaufanie zazdrość itp, stąd też przestroga dla innych jeśli mieliście/macie takie plany.
  • 836 / 152 / 0
@ravdanit po MDMA chce się bardziej dotykać, przytulać. To empatogen więc pobudza seksualnie, sprawia, że bliskość i dotyk są dużo przyjemniejsze. I seks zwyczajnie jest wtedy bardziej intensywnym doznaniem, ale nie jest taki zwierzęcy jak nie wiem, po klefedronie przykładowo, bo klef daje takie chore 'tępe' pobudzenie, bez żadnej empatii,więc ruchasz dla samego ruchania, jak zwierzę.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.