4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 10 / 0
Hahah u mnie jest zupełnie inaczej; czy to po mefie, innych ketonach albo nawet i władzie za żadne skarby nie podnosi mi się libido nawet odrobinę. Ba, najchętniej to tylko leżeć z muzyką i cieszyć się z bliskości jako takiej, sam seks zupełnie mnie odrzuca :D
  • 3672 / 606 / 1
Inaczej kobiety inaczej mężczyzna
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1669 / 419 / 2
wszystko zależy od Set and setting imo.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2 / / 0
Sprawa wygląda następująco. Ja 36, żonka 31. Grube problemy z libido, a raczej jego brakiem od 3 lat. Rekreacyjnie głównie feta raz na jakiś czas, żeby pogadać na luziku.

Szukamy sensownej jakości 4MMC (znalazłem od [cut], ale nie zweryfikowałem jeszcze legitności bazarku) żeby spróbować odpalić raz na 2-3 miesiące pożądanie na ostro.

Zastanawiamy się czy na nią podziała jak należy dlatego

Planowane
180mg bombka dla niej
Jak potwierdzimy że zaczęło jej wchodzić i coś się dziać dobrego dla mnie sniff 80-100 + sidenafil

Potem powtórki, podpowiedzcie, lepiej nos czy bombki i jakie ? Może lepiej na start dla niej do nos

zakaz podawania źródeł ~ kwik
  • 27 / 3 / 0
Sprawdzałeś poziom testosteronu ostatnio? Jeśli wszystko w porządku, to czy próbowaliście naturalnych afrodyzjaków? Może najpierw konsultacja u seksuologa, zamiast wpierdalania się w seks na ketonach. W sumie jedna tak akcja ratunkowa na próbę nie zaszkodzi. Uważaj tylko z mefem i sidenafilem razem, bo jeśli masz styrany układ sercowo-naczyniowy to wyjebka ciśnienia może skończyć się nieprzyjemnościami.
  • 2 / / 0
Na luziku, akcja pełen pakiet badań pod hormonalne w trakcie badań.

Pobzykać na ostro i for fun raz na kwartał to takie urozmaicenie małżeństwa. 2x 50mg sidenafilu to norma przy weekendach z tematem. 2g mefa na pierwszy raz dla pary będą w pełni wystarczające ?
  • 27 / 3 / 0
Moim zdaniem wystarczy 1g na pierwszy raz z mefem przez weekend. Bombka wchodzi dłużej, bo do godziny, spokojniej z dłuższym czasem działania. Dawkowanie do 200mg wydaje się rozsądne. Sniff poczujesz już po kilku minutach, a pobudzenie jest intensywniejsze.
  • 5 / / 0
Planuje pierwszy raz spróbować sexu po stymulancie. Co lepsze mefedron czy MDMA?
  • 6 / 6 / 0
Parę postów wcześniej, był opisany fajny sposób, który wypróbowaliśmy i polecamy. Bierzesz bombkę (polecałbym 0,2) i od razu do nosa. Nos wchodzi od razu i działa do 40min a bombka idealnie wchodzi potym i macie pare godzin szaleństwa (wiadomo potem można coś jeszcze dorzucić 🤷‍♂️😄)
  • 834 / 151 / 0
07 kwietnia 2026vanserek pisze:
Planuje pierwszy raz spróbować sexu po stymulancie. Co lepsze mefedron czy MDMA?
MDMA zdecydowanie lepsze.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.