Mam stwierdzone AD-HD i zaburzenia lękowe, dokumentację na to dostanę, więc ten aspekt wygląda okej. Tylko jak z tym IKP. Ktoś się orientuje czy gdzieś we Wrocławiu jakaś klinika zleje IKP, albo spojrzy na nie pobieżnie? Żadnych benzo, opiatow, ani typowo narkotycznych leków tam nie mam, ale za to mam nasrane recept na prege, bo trochę przegiąłem. I mam lekkie obawy, że to może być mały problem.
@Embers idź do najtańszej kliniki na A z papierami jakie masz, nikt raczej nie będzie Ci zaglądał w IKP. Jedyne co, to nie wypiszą jeśli nie masz 25 lat. Powodzenia
wczorajEmbers pisze: Hejo,
Mam stwierdzone AD-HD i zaburzenia lękowe, dokumentację na to dostanę, więc ten aspekt wygląda okej. Tylko jak z tym IKP. Ktoś się orientuje czy gdzieś we Wrocławiu jakaś klinika zleje IKP, albo spojrzy na nie pobieżnie? Żadnych benzo, opiatow, ani typowo narkotycznych leków tam nie mam, ale za to mam nasrane recept na prege, bo trochę przegiąłem. I mam lekkie obawy, że to może być mały problem.
Opisy czytam sobie na tej stronie:
https://odmianymarihuany.pl/
Myślę, że spoko opisane jest tam wszystko. I wiadomo, że sprawdzam na "kto ma mj peel" bo niektóre odmiany są w ogóle niedostępne w Polsce jak się okazuje.
Co do brania "dychy" to "dychę" to ja mam na 10 dni z PLB (dawkowanie 4x0,25, z czego spalę około 0,7-0,8 dziennie, czasem pójdzie wiadomo więcej, nie prosiłem o konkretną dawkę jak zaczynałem pobierać medyczną, od kopa tyle dostałem czyli gram dziennie od razu), tak, że na 3 miechy to ja biorę łącznie 90-105g. . Tylko jak mówię, chcę teraz 3 odmiany po 30g i jedną 30 lub 45g. Ostatnio wziąłem właśnie tylko 15g jednej bo nie chciałem dużo palić i wiadomo, że trzeba było "rekreacyjną" motać:).
Z tą ceną za Aurorę to Ci powiem mnie zaskoczyłeś, za 5tkę S-Laba płaciłem ostatnio niewiele ponad 200zł w dość taniej sieciowej aptece (biorę po 5g. jednorazowo i robię przerwy, teraz poproszę ewentualnie połowy każdej odmiany z 30g. (45) o datę realizacji recepty od "za miesiąc" czy tam równo od początku maja, jednak jak jest lek na 100% zawsze można było wykupić wcześniej mimo daty do przodu; mogę wiadomo od razu wziąć całość, ale po co płacić 4-5 koła i wiadomo jarać wówczas non stop;) ), Aurory dawno nie kupowałem (2 lata? może nawet więcej), ale jej cena była wtedy bliżej nawet 60zł niż 50zł, tak że cieszy mnie, że jej ceny spadły. Nawet 45zł za gram Aurory obecnie by mnie satysfakcjonował.
Kurde, muszę się jednak zastanowić czy brać 90-105g. czy jednak jakoś połowę tego. Przy 45-60g. będę jeszcze robił przerwy. Albo dokupować rekreacyjną;). Staram się jednak ~tydzień jarać- na tyle około mi starcza "piątka" i tydzień nie. Tak, że te 90-105g. to za dużo może być. Wizyta w czwartek, tak że się jeszcze prześpię z tematem i podejmę decyzję.
Dzięki jeszcze raz za pomoc, widzę że jesteś ogarnięty w temacie mj.
@Soowa ma mieszane opinie z powodu tego, co wymieniłem. Jak przychodzi do tej kliniki łepek 20 lat, to nie dostaje recepty i wystawia negatywna opinie na Göögle Maps. Te przychodnie polegają na tym, że Ty chcesz żeby Ci wypisali receptę, a oni chcą Ci ją wypisać
Po kilku dniach tak jakb inny susz w opakowaniu ktos mi przelozyl
@przekletykozisyn jaka klinika i czy maja online?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.