Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nienawidzę tego połączenia, pewnie dlatego że mam ogromną tolerancję na benzo i nie działają na mnie w żaden sposób "rekreacyjnie", połączenie takie sprawia jedynie że zasypiam
Uwaga! Użytkownik VandalBunny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Jaki według was jest alkoholowy odpowiednik 1mg Xanaxu w oddziaływaniu na receptor gaba?
tzn 1mg Xanaxu = ile 5% piw?
  • 147 / 17 / 0
01 grudnia 2007benzodxm pisze:
Tez bym sobie zazyl alprazolam, ale ojciec zabral mi tabletki i dostaje tylko 1 mg dziennie. Do dupy z taka dawka. A z alkoholem to nie polecam laczyc nikomu, bo urwany film to malo przyjemna sprawa. Chyba, ze alkohol w malych ilosciach- piwko lub dwa.
No piwko lub dwa, ale dla osoby bez tolerancji to nawet taka dawka w połączeniu z benzo może być niebezpieczna. Każdy powinien znać swój organizm na tyle żeby wiedzieć na ile może sobie pozwolić z mixowaniem, ogólnie alkohol i benzodiazepiny wchodzą w interakcje krzyżowa i nie są wskazane. Urwany film i 0 pamięci następnego dnia to jedno, ale co się przy tym potencjalnie naodpierdala to drugie.
  • 2 / / 0
Cześć jestem tu nowy mam takie pytanie , wczoraj od 7 rano do 20 wieczorem zażylem alprox w dawce 6.5mg w dawkach podzielonych . Czy dziś mogę wypic parę piw (tj. 4-5) jeśli jest godzina 14:00 ? Z góry dzięki za odpowiedz:)
  • 817 / 146 / 0
@Kuba2001 alprazolam to benzodiazepina krótkodziałająca, ale okres jej półtrwania to jakieś 10 do 15/16h, tak obstawiam. Jest to zależne od wielu czynników - dawki, tego, czy coś i ile jadłeś itd. Generalnie, patrząc na to jaką mamy godzinę to myślę że na luzie możesz sobie te browary wypić, byle nie z jakąś zawrotną prędkością.
Ja przepijałam benzo alkoholem i nic mi się nigdy nie stało, więc od tych browarów nie umrzesz %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2 / / 0
mmigotka bardzo dziękuję za odpowiedź, jadłem standardowo i dobrze się nawdniałem , no i nie piłem alko . Także pozwolę sobie wypic te piwko do leniwej niedzieli:)
  • 4 / 2 / 0
Ma ktoś może z drogich użytkowniczek/użytkowników taką fazkę po łączeniu alpry i browarków, że dużo trudnej jest poczuć fazę alkoholową? Jestem świadom efektu pozornej trzeźwości idącej za specyfiką alpry, ale zawsze wydawało mi się, że po takim mixie poczuje nieco większe zmulonko, a dotąd jak piłem parę browców i zarzucałem pod 2 mg xanu to czułem się bardziej trzeźwy, niż w scenariuszu, w którym walił bym same browce.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.