- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
01 grudnia 2007benzodxm pisze: Tez bym sobie zazyl alprazolam, ale ojciec zabral mi tabletki i dostaje tylko 1 mg dziennie. Do dupy z taka dawka. A z alkoholem to nie polecam laczyc nikomu, bo urwany film to malo przyjemna sprawa. Chyba, ze alkohol w malych ilosciach- piwko lub dwa.
Ja przepijałam benzo alkoholem i nic mi się nigdy nie stało, więc od tych browarów nie umrzesz
Łączenie alkoholu z benzo nie zwiększa ryzyka depresji oddechowej względem brania samego benzo w większych dawkach. Czyli ryzyko jest wciąż niskie.
To nie fenibut, baclofen czy GBL.
@bloodinthenapkin faza może być słabsza z dwóch powpodów: 1) silna sedacja i osłabiona percepcja, nawet nie zauważasz jak ujebany jesteś. Też tak miałem. 2) nie masz rusha dopaminowego ani po alprze ani po alkocholu przez zbyt silną sedację
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.