Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Kolejne posty na temat porównania substancji proszę pisać tam, po to tamten temat powstał :)
Ciekawe jak wypada kardiotoksyczność między amfetaminą a ketonami ;)
Zachęcam do zapoznania się z tematem o którym pisałam post wyżej, może tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie, proszę już tutaj nie robić dalszego offtopu - mmigotka
Może za słabą obisz.
Ja sypie pół kubana i wtedy zalewam.
Sama amfa faktycznie zapomniana i niedoceniona przez młodsze pokolenie. Pewnie dlatego, że po mózgojebiących ketonach nie robi już wrażenia na nikim echh.
11 marca 2026troopaoftomorrow pisze: xkwik widać, że masz fantazję konkretną. Wiadomo, że rozsądne ćpanie to pieprzony oksymoron, ale czułbym, sam nie wiem, mentalną blokadę przed zapijaniem krajówki energetykami.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.