Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
W przypadku bólów w okolicy lewej stront klatki piersiowej, niezależnie z czym kojarzonych robi się masaż serca.
Można sobie zrobić taki samemu. Trzeba pamiętać że 2 uciski na sekundę co daje 120 BPM (pierdolona ERA TECHNO)
Jak ktoś był na kursie pierwszej pomocy to wie że jest w internecie pełno przykładów. Techno niemieckie, brytyjskie (niemieckie polecam zwłaszcza... do usypiania dzieci albo palenia holenderskich ). Bo w Holandii to gra się dobre Hardstajle, więc tam nie ma mowy o żadnym masażu serca. Ten robi się sam, tylko żeby jechać minimum 150 "ucisków" na minutę (a tak na prawdę to 160 a najlepiej 180) trzeba jechać bez przerwy. Najlepiej miksowac. W czasie postoju jakiś spowalniacz a potem znowu szybciej. Jak już czujemy żej ednego jest za dużo to zrobić chwilę pauzy (od wszystkiego, totalna cisza) i znowu. Wtedy można jechać jeszcze mocniej.
Mam swoją toerię, że jak człowiek gibie się wystarczająco mocno i z wiarą do czegoś to można jechać w opór grubo, i wcale nie trzeba do tego narkotyków :>
Jestem po potężnym poerdolnieciu od grudnia, luty to już całkiem pokaz 25/26 dni z 28 przespany. Niemniej żyję i chce coś zmienić od jutra, czy się uda? Chuj wie ale będę próbował, mam pracę w biurze lub terenie ale mogę tak to zaplanować aby nie obciążać się fizycznie w najbliższych dniach, za to narażony jestem na regularny stres. Mam wyjebana toleruje powyżej grama na dzień, jestem pewien że sprzęt nie jest złej jakości, koks jest mocny bo każdy kto go wali pierwszy raz mówi że czuję zajebiscie, ja odczuwam ttylko wejście fizyczne - nie śpię, akcja serca szybka, oddech płytszy, po kilku godzinach przerwy i zajebaniu porządnie delikatna poprawa nastroju.
W lutym miałem jedną utratę przytomności z drgawkami oraz raz mega płytki oddech po 3 dniach bez snu i dawce nieodpowiedzialnej, który minął ale siemocno bałem. Od kiedy rozpocząłem ciąg jem mało, chujowe jedzenie i śpię średnio dwie/trzy noce w tygodniu, nawadniałem się jeszcze nie tak zle oraz zażywałem suplementy cały czas. Planuje kilka dnia nie obciążać się fizycznie oraz porządnie jeść i spać dobrze, w środę jeśli będę się dobrze czuł ruszę na basen, pod koniec przyszłego tygodnia może wjedzie kickboxing lub siłownia. W klatce piersiowej czułem każdym razem podczas wrzuceniu sporej dawki czułem uczucie z tyłu klatkową plecach po lewej stronie, coś ala łaskotanie, wmawiałem sobie że to nerwoból bo rozjebale układ nerwowy. Po przestaniu nie czuję tego.
Proszę o wskazówki aby w najbliższym czasie zadbać o serce. Chciałbym też zapytać was o ogólne wskazówki co do stylu życia po takim niszczeniu organizmu i po jakim czasie spodziewać się powrotu uczucia euforii po użyciu, a następnie obniżenia się tolerancji.
Bardzo wam dziękuję za wskazówki
P.S.
Nie piję alkoholu od 4 miesięcy, palę fajki ale około pół paczki na dzien cienkich mentalowych
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.