Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 270 / 37 / 0
07 stycznia 2026crocodilla pisze:
@slodkapszczolka towar ten to ziarenka większe z drobnym pyłem wymieszane? Skuteczność gotowania/rozpuszczania w prosty sposób poprawić możesz. Porcję towaru przed wrzuceniem do wody na suchą łyżeczkę nasyp, potem drugą łyżeczką od góry rozgnieć dokładnie. Rozdrobniony w ten sposób towar wsyp do wody i gotuj powoli.

Kwasku szczyptę jedynie.

Ostrożność zachowaj. Sort ten mocny jest i przewieźć się na tamtą stronę tęczy na nim możesz.
Troszeczkę poprawiłem technikę i mam wrażenie, że rozpuszcza się znacznie więcej niż wcześniej, chociaż różnicy w mocy szczerze mówiąc nie zauważyłem więc nie wiem czy po prostu więcej syfu nie rozpuściłem xD Z resztą i tak od 3 tygodni znowu wale kodę. helupa jest fajna, mocna, daje kopa w łeb, tańsza i o dziwo ma mniej uboków niż koda, jednak tylko kodeina daje mi taki "naturalny" haj którego nie potrafię osiągnąć po żadnym innym opio.

edit: towar przychodził do mnie w twardych grudach po około 0,5cm każda, od razu po rozpakowaniu przesyłki brałem to na moździerz i kruszyłem na ten słynny "jebany pył"
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 12 / 2 / 0
@gazyfikacja plazmy widze ze ten sam sort mamy w posiadaniu i dziękuje ci za poradnik jak wyciągnąć z niego więcej chociaż okazuje się ze intuicyjnie robiłem większość rzeczy które zalecałeś. no hery nie miałem dawno minus ze tolerka w kosmosie przez mietka (mam wrażenie ze mst200 łatwiej się przebić mimo wszystko?) ale drugiego dnia (od zakupu) zaczynam coś czuć jednocześnie jest to po 4 dniach od ostatniej dozy levomethadone i ogromnej ilości benzo do każdego strzała. zauważyłem mało materiałów o levomathedonie i wiem ze nie w temacie ale wielu z was jest w trakcie bądź po programach myślicie wynika to z tego ze faktycznie nie ma takiej różnicy między levo a zwykłym methadonem?
w każdym razie do wcześniej wspomnianego do mnie sortu stestowalem czy to zostaje na łyżce ma jakieś resztki heroiny i o dziwo potrafiło pływać po folii. teraz nie wiem dłużej to gotować na mniejszym ogniu czy w stu procentach zastosować się do wcześniej wspomnianego poradnika i będzie cacy
  • 2121 / 267 / 0
@zawszecos ja od sortu trzymam się z daleka %-D, ale cieszę się że znalazłeś na forum odpowiedź. To co zostaje po wygotowaniu powinno pływać po folii.

A to po ilu dniach od ostatniej dawki lewometadonu można poczuć towar to w dużej mierze zależy od dawki. Jak ktoś ma 50mg będzie musiał poczekać znacznie dłużej niż ktoś kto pije 15mg. Jak ktoś jest nasączony, też będzie musiał dłużej poczekać. Kiedyś wyleciałem z programu, jeśli dobrze pamietam miałem 60mg zwykłego, a piłem połowę, czyli 30mg. Jak wyleciałem, miałem jeszcze kilka dawek metadonu, a tak to waliłem morfinę i heroinę. Nie zauważyłem, aby temat działał na mnie inaczej po pewnym czasie, pierwszego dnia działał mniej więcej tak samo jak miesiąc później. A przynajmniej tak to pamiętam, jeśli była jakaś poprawa po czasie, to niezbyt wyraźna. Kiedy piłem 30mg zwykłego pojechałem też na zielone. Przez 10 czy 11 dni leciałem tylko na acetylowanym opium i towar nie zaczął działać lepiej, a wręcz tolerancja mi wzrosła. Małe dawki metki nie blokują zbyt mocno, ale z pewnością utrzymują tolerancję.
  • 270 / 37 / 0
Jeśli macie firmę i kartę wstępu do makro to polecam folie do jarania brać z tej hurtowni, jest z 2x grubsza od najlepszych sklepowych
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.