Jesli masz towar glownie serotoninowy, to chociaz miesiac wytrzymaj, dla zdrowia fizycznego i psychicznego ci to dobrze wyjdzie, bo jak cie schizuje, to bedzie sie tak dzialo co raz czesciej, uwierz mi. Oznacza to tez, ze walisz za duzo.
Pewnie masz cos dzialajace dop-sero, moze bardziej w strone dop, to juz sam musisz ocenic, czy bardziej pluszowo jest czy spidowo. Dopa szybciej sie regeneruje, ale chociaz te pare tyg musisz wytrzymac.
Inaczej sie po prostu wjebiesz w towar.
Co do bombek, to ja nigdy nie bylem fanem tego. Raz mi dali bombke, to kurestwo mi sie rozpuscilo w buzi, bo nafurany nie moglem przelykac z jakiegos powodu i od tamtej pory odpuscilem. Tak czy siak, uwazam, ze lepiej styrac nos anizeli zoladek
15 lutego 2026Vcdccvvvv pisze: Siemka mam pytanie, ile przerwy potrzebuje po małych maratonach gdzie brałem dziennie bombki powiedzmy 1.3G na raz i tak po 2 razy dziennie? Żeby wszystko wróciło do normy, teraz jak wale krechy nic nie czuje, do tego po takich ilościach miałem schizy, tak to było wszystko w porządku ale jak to ja musiałem pokazać ,jaki to ja nie jestem wielki’ Przydało by się żebym mógł walić jedną krechę zaś mi się kręciło w oczach muzyka napierdala słowa same z ust wyjmowały itd, z góry dzięki ;).
15 lutego 2026Vcdccvvvv pisze: Też takie 2 pytanie jak dokładnie poprawnie walić bombki z chusteczki ? Ja zawsze dawałem na koniec języka i piłem jak najwięcej wody, słyszałem że najlepiej wziasc bombkę 2x większa od krechy czyli bombka 500mg i jak wchodzi czyli mniej więcej 15 minut to krecha 250 mg do tego? Towaru mogę mieć dużo ale chce szczytowe efekty.
wczorajwiertlo pisze: Może ktoś dać rade na zapchany nos? Po jednej kresce zatyka mi się nos, próbuje go wydmuchać ale się nie da, w drugą strone też. Może polecacie jakiś spray?
Jeżeli masz totalny beton w nosie to możesz też spróbować płukania zatok solą fizjologiczną, czyli roztworem wody zawierającym 0,09% soli. Możesz zwiększyć ilość soli do 3%, a wtedy takie płukanko skutecznie zmniejszy obrzęk śluzówki, który może być przyczyną zatykania się nosa.
Krople do nosa, szczególnie te z xylometazoliną odradzam, bo strasznie wysuszają śluzówkę i można się nabawić wtórnego nieżytu nosa.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.