Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Piłem i BDO i IPA i BIO Paliwo kominkowe (etanol).
Mają cechy wspólne.: są trujące, działają narkotycznie, ohydne w smaku, ale tylko jeden spowodował u mnie atak padaczkowy od razu, z buta, po chyba drugiej intoksykacji! I było to BDO!
Ten bieda narkotyk trzeba traktować w tej skali jak napisałem. Naprawdę kurwa? To chcecie pić? To może spróbujcie eteru albo chloroformu (polecam wam opis mojego umierania po tej substancji). Ewentualnie jebnijcie dykty i po sprawie. 4zł w portfelu chyba macie. Skoro jebiecie w siebie tak podły rozpuszczalnik to skażony inny rozpuszczalnik też czemu nie. XD
Kurwa mać ludzie, dbajcie o siebie no. Ja bym poszukał na ciemnej części internetu giebla skoro tu nie ma, I założę się, że jakbym był na głodzie to albo bym go znalazł, albo już prędzej sam zrobił. Bo na BDO pokusiłem się raz i dobrze, że chyba tylko 50zł w błoto poszło, bo koszt 35zł za 50ml i 15zł przesyłka ze znanego portalu aukcykcyjnego.
Scalam – nie pisz posta pod postem, edytuj pierwszy. @V44
07 lutego 2023stuk pisze: @Hlaskover Jest bardzo euforyczne i ryjące banie, dzięki tej substancji poczułem życie i ćpanie.Polecam dawki 4 ml-10 ml.Może ryć banie.Przy 2 ml uspokaja i lipa.10 ml nie wprawionych może zmieść z planszy, zabić.Jednak walę Tera Goebbelsa i jest lepszy dużo, bez mdłości.
31 grudnia 2025adm777000 pisze: Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Koledzy, BDO da coś przy odstawianiu opio?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.