Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Początkowo zajebiście klepie, ale szybko robi się tolerka i przestaje to być tego warte, oryginalny GBL o wiele lepszy
  • 33 / 6 / 0
A co jeśli ma się tolerancję na GBL, ale nigdy się nie próbowało BDO?
Zawsze to jakiś nowy pierwszy raz, możemy spróbować z ćwierć litra.?
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 5 / / 0
Spróbować można, ale nie nastawiałbym się na wiele jeżeli masz już tolerancję na zwykłego GBL. Nastaw się że będzie słabo, w najlepszym wypadku się pozytywnie zaskoczysz
  • 990 / 238 / 0
Otrząśnijcie się Chłopoki i Dziewuchy!
Piłem i BDO i IPA i BIO Paliwo kominkowe (etanol).
Mają cechy wspólne.: są trujące, działają narkotycznie, ohydne w smaku, ale tylko jeden spowodował u mnie atak padaczkowy od razu, z buta, po chyba drugiej intoksykacji! I było to BDO!
Ten bieda narkotyk trzeba traktować w tej skali jak napisałem. Naprawdę kurwa? To chcecie pić? To może spróbujcie eteru albo chloroformu (polecam wam opis mojego umierania po tej substancji). Ewentualnie jebnijcie dykty i po sprawie. 4zł w portfelu chyba macie. Skoro jebiecie w siebie tak podły rozpuszczalnik to skażony inny rozpuszczalnik też czemu nie. XD

Kurwa mać ludzie, dbajcie o siebie no. Ja bym poszukał na ciemnej części internetu giebla skoro tu nie ma, I założę się, że jakbym był na głodzie to albo bym go znalazł, albo już prędzej sam zrobił. Bo na BDO pokusiłem się raz i dobrze, że chyba tylko 50zł w błoto poszło, bo koszt 35zł za 50ml i 15zł przesyłka ze znanego portalu aukcykcyjnego.
  • 33 / 6 / 0
Skuteczna antyreklama.
Czyje się zniechęcony do jakichkolwiek eksperymentów z BDO.
%-D
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 990 / 238 / 0
Jeśli dzięki mojemu postowi postanowiłeś porzucić eksperymenty z tym rozpuszczalnikiem to świetnie i gratuluję dobrej decyzji. :)
  • 4 / 1 / 0
Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna

Scalam – nie pisz posta pod postem, edytuj pierwszy. @V44
07 lutego 2023stuk pisze:
@Hlaskover Jest bardzo euforyczne i ryjące banie, dzięki tej substancji poczułem życie i ćpanie.Polecam dawki 4 ml-10 ml.Może ryć banie.Przy 2 ml uspokaja i lipa.10 ml nie wprawionych może zmieść z planszy, zabić.Jednak walę Tera Goebbelsa i jest lepszy dużo, bez mdłości.
O chłopie jak ja cię rozumiem. Przeżywam to teraz 8 ml standard dawka ale ryje ostro i masz rację 2 ml uspokojenie. Kto nigdy tu nie był nie zrozumie tego. To gówno zabija nasze mózgi. Euforia rozpierdala wszystko a Ty z tego tylko zbierasz strzepy
  • 5844 / 1212 / 43
23 listopada 2025london5 pisze:
Czy ktoś robił z tego GHB ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 259 / 35 / 0
31 grudnia 2025adm777000 pisze:
Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Koledzy, BDO da coś przy odstawianiu opio?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.