Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Piłem i BDO i IPA i BIO Paliwo kominkowe (etanol).
Mają cechy wspólne.: są trujące, działają narkotycznie, ohydne w smaku, ale tylko jeden spowodował u mnie atak padaczkowy od razu, z buta, po chyba drugiej intoksykacji! I było to BDO!
Ten bieda narkotyk trzeba traktować w tej skali jak napisałem. Naprawdę kurwa? To chcecie pić? To może spróbujcie eteru albo chloroformu (polecam wam opis mojego umierania po tej substancji). Ewentualnie jebnijcie dykty i po sprawie. 4zł w portfelu chyba macie. Skoro jebiecie w siebie tak podły rozpuszczalnik to skażony inny rozpuszczalnik też czemu nie. XD
Kurwa mać ludzie, dbajcie o siebie no. Ja bym poszukał na ciemnej części internetu giebla skoro tu nie ma, I założę się, że jakbym był na głodzie to albo bym go znalazł, albo już prędzej sam zrobił. Bo na BDO pokusiłem się raz i dobrze, że chyba tylko 50zł w błoto poszło, bo koszt 35zł za 50ml i 15zł przesyłka ze znanego portalu aukcykcyjnego.
Scalam – nie pisz posta pod postem, edytuj pierwszy. @V44
07 lutego 2023stuk pisze: @Hlaskover Jest bardzo euforyczne i ryjące banie, dzięki tej substancji poczułem życie i ćpanie.Polecam dawki 4 ml-10 ml.Może ryć banie.Przy 2 ml uspokaja i lipa.10 ml nie wprawionych może zmieść z planszy, zabić.Jednak walę Tera Goebbelsa i jest lepszy dużo, bez mdłości.
31 grudnia 2025adm777000 pisze: Wypiłem 500ml w 2 tyg co daje 40 ml dziennie. 20 tabl baklo 25mg nie niweluje odstawki. Nie bierzcie tego gowna
Koledzy, BDO da coś przy odstawianiu opio?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.