Teraz gdy przekroczylem magiczne 30, nie wyobrażam sobie tego, organizm dostaje bardzo po dupie przez zaburzenia rytmu dobowego.
19 lutego 2026mamyto321 pisze: Niech ktoś się pochwali najdłuższym ciągiem na 4cmc ile dni i jakie dawki? :P
Serio dajecie radę robić na tym ciagi ? Po kilkunastu godzinach to słabo działa, nos i zatoki są zamordowane, organizm odwodniony i w ogóle. U mnie są tą sesję 2 dniowe (wieczór noc i dzien następny do wieczora w zasadzie) takim sposobem chodzę spać w noc a nie w dzień, nie zaburzając rytmu dobowego na następne dni. Temat już też słabiej działa więc człowiek usypia. Ale po takiej sesji to 3 następne dni to chodzę do tyłu, a pracować przy tym trzeba po weekendzie
Wtedy to i pół litra wódki ja noc się szło beż spania na rano do roboty po baletach i ogarniało
Metaklefedron wcale nie lepszy
Udało mi się pojechać 3 dni na nim ale potem z tydzień dochodziłem do siebie
Dla przykładu na metamfetamiuie tak demonizowanej 3 dni jechane nic nie spania a jak się temat skończył to bez żadnego zjazdu psychicznego czy fizycznego poszedłem do roboty
Więc te nowe RC to gowno
Sam swego czasu dałem się w to wpierdolic , al4 z tego względu że były legalne
Tu nie ma co słuchać jakichś ekspertów bo te klasyczne narkotyki to bez porównania w niszczeniu łba z tymi nowymi
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.