Dzisiaj w aptece nabyłem 25 g:
15 g MAC1 (22%) od 420Pharma
10 g Aurora (29%) Sourdough
Krótko i na temat- dwie najlepsze indici. Aurora wiadomo, najwyższa półka. A Mac od 420 powrócił do jakości - opakowania 5 gramowe to ok 3-4 wielkie topy spryskane świecącym szronem.
Działanie zacne dawkowanie 0.09-0.12 g do waporyzatora = 6 godzin pod wpływem konopi
nabyłem ostatnio MM/gelato 33 exp. 10.26 (jeśli to ma znaczenie), z racji tego że vapuje to mniej więcej 1x w weekendy to prosiłbym o porady jak to najlepiej przechowywać żeby nie straciło zbytnio na właściwościach. Po wyjęciu z opakowania bardzo intensywnie pachnie i chciałbym ten aromat utrzymać jak najdłużej. Teraz pytam Was jako bardziej doświadczonych czy wystarczy ciemne pomieszczenie i oryginalne opakowanie, szklany biały słoik z boveda, czy inne np pojemniki bezzapachowe? a może jakiś inny pomysł oprócz wypizgania tego w tydzień
Ja trzymałem to apteczne bez bovedy i nie wyschło / zapach po 14 miesiącach wciąż jest.
28 stycznia 2026goahead pisze: Witam Panów i Paniów,
nabyłem ostatnio MM/gelato 33 exp. 10.26 (jeśli to ma znaczenie), z racji tego że vapuje to mniej więcej 1x w weekendy to prosiłbym o porady jak to najlepiej przechowywać żeby nie straciło zbytnio na właściwościach. Po wyjęciu z opakowania bardzo intensywnie pachnie i chciałbym ten aromat utrzymać jak najdłużej. Teraz pytam Was jako bardziej doświadczonych czy wystarczy ciemne pomieszczenie i oryginalne opakowanie, szklany biały słoik z boveda, czy inne np pojemniki bezzapachowe? a może jakiś inny pomysł oprócz wypizgania tego w tydzień
Jeśli ktoś jest z podkarpackiego, dajcie znać jak to wygląda tutaj, ew. gdzie iść by dostać i czy to problem.
Zdrówka
TJ\DWE
https://konopnysklep.com.pl/blog/p/303- ... h-20242025
Czasami mnie przeraża z kim tutaj siedzę.
03 lutego 2026DeWitteEngel pisze: Mam pytanie. Jest możliwość ogarnięcia recepty online ? Czy tylko stacjonarnie.
Jeśli ktoś jest z podkarpackiego, dajcie znać jak to wygląda tutaj, ew. gdzie iść by dostać i czy to problem.
Zdrówka
TJ\DWE
Na grupach widzialem że ludki polecają, sam nie korzystałem.
https://greenmedical.pl/
Ciekawe czy to tylko wymóg dla "zdalnych" wizyt. Jak widać, już ktoś znalazł sposób, na obejście przepisów. Nieźle też sobie liczą - ja bym jednak polecał udać się do Aspot do Rzeszowa za 50zł.
03 lutego 2026DeWitteEngel pisze: Mam pytanie. Jest możliwość ogarnięcia recepty online ? Czy tylko stacjonarnie.
Zdrówka
TJ\DWE
04 lutego 2026jezus_chytrus pisze: Z tego co czytam, to tylko z "czystą" historią w IKP, albo musieli napisać przynajmniej, że dostęp wymagany.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.