30 stycznia 2026defilixada216 pisze: Jak dlugo marihuana trzyma sie w tescie na sline ? Chodzi mi o przykladowe zbadanie podczas kontroli policyjnej. Jak zjaralem dwa dni temu około 1g THC to dalej wyjdzie?
Ps. I przede wszystkim czego innego w efekcie mogę się spodziewać? To będzie mój 1 raz w życiu z wapkiem
Nie miałem wprawdzie Fenixa, ale te tanie elektorniczne to jest tylko takie zawracanie d**y, a nie waporyzacja.
Działanie jest inne - bardziej "czyste" i dużo łagodniejsze dla dróg oddechowych. Na początku może wydawać się, że to nie to samo, ale z czasem nie ma już powrotu do palenia. Do tego dużo oszczędniejsze.
Chce jak najbardziej dyskretnie i bez pierdolenia.... dlatego nie pozostaje mi nic innego w tym budżecie jak ten fenix....
Kilka pytań, jak nabije całą komorę ( lekko) i nie zużyję całego materiału w 1 wieczór, to mogę normalnie go użyć na następny dzień bez wyjmowania z komory ? I czy wydzielał by się mocny zapach zioła?
A jak z fazą ? Mocniej ?
I czy wydychana para zostawia trwały zapach ?
Ps. Para nie ucieka w żaden sposób w przerwie między buchami ?
- Para nie zostawia trwałego zapachu - na swoim mieszkaniu grzałem codziennie wapki przez kilka lat i absolutnie nie da się tego wyczuć. Z podgrzewaczami tytoniu (IQOS, Glo) jest tak samo.
- Nawet jeśli coś tam ucieka będą to zbyt małe ilości aby miało to jakiekolwiek znaczenie. No chyba, że zostawisz wapka odpalonego i o nim zapomnisz
Chodziło mi czy waporyzator uderzy mocniej niż tradycyjna lufka np
Jak wydychasz parę przez okno to nie czuć zapachu ale nomalnie jak wapujesz w pokoju to czuć
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.