Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2041 / 336 / 0
@Swiezzy Nie chce Ci psuc nastroju ale usg nic by nie pokazalo praktycznie. Bardzo niewiele - dopiero gastroskopia kolonoskopia i rozszerzone badania krwi dadza jakis poglad ale jesli nie chcesz skonczyc tragicznie jak Camel, musisz natychmiast przestac to cpac i powtorzyc badania za pol roku (poza kolonoskopia juz to masz na chyba 20 lat)
Po co wy to gowno cpacie w ogole. Wiadomo, jakie to szkodliwe w dodatku was prawie nie klepie
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 700 / 135 / 0
29 stycznia 2026Swiezzy pisze:
Dobra panowie jestem w ogromnym szoku jezelli chodzi o to usg, mam skierowanie do endoskopii juz dobrych pare dni i dla swojego spokoju ( lepiej pozno niz wcale sie martwic, w moim wypadku po 8 latach rocznikowo) ale gosciu się pytał z czym ja przychodze, nic nie powiekszone, watroba, trzustka, sledziona, nerki stan igła, jeden kawałek, bez zmian i pytal z czym ja przychodze, mowie mu o sraczce, mojej diecie czyli kanapka z serem zółtym od x lat tak zeby tylko na pusty bebech nie zajebac, i generalnie smieciowa dieta, 2 kawy 3 energole dziennie, noooo i mowil ze to od zółci moze być od watroby ale fizycznych jakis zmian nie ma wgl widocznych na usg, wiadomo o tjoko mu nie mowilem fajnie bo usg mialem 20min autem od siebie to i jeszcze run tour po atpekach zrobilem.
Jezeli o to chodzi to w szoku jestem bo balem sie wyroku z tej strony, zwlaszcza ze mam w tym roku 30lat, a od 12 roku zycia juz eksperymentuje a raczej popadam w uzaleznienie od uzaleznienia, jak zapalilem pierwszego jointa tak cale gimnazjum dzien w dzien przepalilem + chlanie browarkow i flaszek na porzadku dziennym akurat po alko umialem sie najlepiej kontrolowac nie wazne w jakim stopniu bym nie byl najebany, moge sie pochwalic ze ekipa byla jaka byla ja jako koneser alkoholu potrafilem z nimi pic na rowni bez innych wspomagaczy gdzie oni nadupcali przy tym fete a zdarzaly sie delikwenty gdzie nawet po fecie i alko potrafili zgona zajebac gdzie ja tancowalem i sie z nich smialem XDD W dodatku moze od tamtego czasu mialem raz przerwe calkowita nie dluzej niz 2tyg max po pierwszej krzywej fazie po paru latach jarania takze na to nei mam co narzekac, pozniej juz od 18roku zycia to ja bylem tym brygadzista od wachlarzu uzywek a z 55 roznych rodzajow napierdalalem, wiadomo nie na raz ale na Stanie licznika gdzies mozna znalezc xd no i wsm zostala ze mna tylko thioco, od czasu do czasu jakis maraton na stimach ale to zlicze na palcach jednej reki ile w tamtym roku takich mialem.
Nie pisze zeby sie chwalic tylko zmierzam do tego ze jednak caly organizm dostawal po dupie, najlepsze czasy chyba juz minely, teraz juz sie tak organizm latwo regenerowac nie bedzie, a i tak po stimach mam lękowe fazy wiec staram sie unikac.

Ale jak to mowia nie chwalic dnia przed zachodem slonca, bez gastro i kolonoskopii sie nie dowiem jak tematu nie dokoncze.

Ahhh piekny dzien, 10.00 rano i fajrant na dzis, tak to z reguły wieczorem latam za tym, a dzis juz mozna sie rozkoszowac tym pochmurnym dniem bo pakiet na dzis i na jutro rano już jest ^^ a 3opak juz we krwi :>
Tak moja codziennosc panowie wyglada:
https://prnt.sc/l3nPBucDqM4x
Hajs znika w mgnieniu oka, lecz bez kitu bedzie trzeba zbastowac bo cxaly 2025 byl identyczny i prawie 2024.
Szkoda hajsu, i zachodu po jezdzeniu po tylu punktach.
O wlasnie mam plastry z bupra co wydobywa sie z nich 35ug/h 25mg 4szt. Czy one w jakis sposob moga zlagodzic schodzenie w moim przypadku jakbvym se 2x po 2np nalepil, one chyba 4dni dzialaja.
Zdrowka wariaty
Mistrzuniu, bupra jest antagonista receptorów opioidowych, zapierdalajac bupre, nie dość że dostaniesz skręta z automatu, to przyblokujesz się na kilka dni bo kodą się nie przebijesz, coś tam niby wiesz czyli nie wiesz tak się kończy właśnie takie cpanie, i dlaczego lekarzowi nie powiedziałeś o kodeinie zażywanej z thiocodinow z lekarzem trzeba być szczerym jak na spowiedzi bo jak ma Ci inaczej pomoc skoro mu nie mówisz prawdy? Masakra.
  • 602 / 37 / 0
A co mam lekarzowi powiedzieć od USG i po co jak wyniki są okej (wiem że mi jelit i żołądka nie pokaże, tutaj mi głównie o wątrobę i trzustkę chodziło).
Nie wiem, gdzieś przypadkiem się natchnalem na parę linijek o buprze. Specjalista nie jestem, nie wiem czy to bzdury czy nie ale gdzieś przeczytałem że lekarz biorę daje na zejście = napisane było że bomby nie ma, ale też nie ma objawów odstawiennych.
Mam gorszy problem, mianowicie skórny i też wsm najprawdopodobniej od thioco, powyżej 720mg odkad biorę 2x dziennie czyt 2lata mogłem dostać zmian skórnych? Znaczy pewnie tak, ale na linii włosów mam jakby nw łuszczycę ??? Wysusza mi się skóra, stosuje już któryś raz szampon na to i wydaje mi się że jest jeszcze gorzej a nawet na brodę zaczyna to wchodzić od jakiegoś czasu nawet przybrało na siłę. Więc tak czy siak będzie chyba zejście potrzebne by to sprawdzić ale mogło coś takiego od tego wyjść ? A od roku zapuszczam też włosy, jak miałem krociutkie to było w dwóch miejscach na brzegach czoła takie dwa punkciki gdzie ta skóra się przesuszala, a teraz mi wyjebalo konkretnie jak włosy zapuściłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.