Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 6 / 0
Wziąłem 100mg metylofenidatu. Nie pytajcie dlaczego i po co, jestem jebnięty.

Ciśnienie mam 170/100, wziąłem już leki na obniżenie, serce mi wali 150/min, łeb mnie napierdala

Nie chce dzwonić na pogotowie, metylofenidat ma krotki okres półtrwania ale sam sie nakręcam, boję się że zaraz mi wyjebie cisnienie ponad 200 i będę miał krwawienie do głowy.

Ile to potrwa? Co mam zrobić? I bardzo boję się zjazdu po tym. Da się ten zjazd jakoś złagodzić?
  • 787 / 136 / 0
Ile temu to wziąłeś? Może masz teraz peak i za chwilę się zrobi lepiej. Oddychaj powoli i pij wodę, żeby szybciej się pozbyć tego z organizmu.
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 70 / 6 / 0
Jakąś godzinę temu. 5 tabletek po 20mg
  • 70 / 6 / 0
Przepraszam że panikuje, wiem że pizdu jestem, i aż mi głupio ale zaluje tego, nigdy więcej tego nie zrobię, a teraz panikkije przez własną glupowte
  • 787 / 136 / 0
I jakie teraz masz ciśnienie? Jak się czujesz? Lepiej czy gorzej niż przed chwilą?
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 70 / 6 / 0
170/100

Czuję się tak samo
  • 70 / 6 / 0
Udało mi się nad ranem zasnąć.

Dzisiaj już było ok
  • 288 / 38 / 0
O godzinie 10:50 zażyłem 40mg diazepamu (na mnie benzo działa bardzo słabo, aktualnie nie czuje już działania) I ZAPOMNIAŁEM ŻE TO WZIALEM a teraz (godzina 16) wypiłem 2ml BDO. MAM SIE CZEGO OBAWIAĆ? boje się trochę bardzo

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ, BOJE SIE ZE JAK ZACZNIE DZIALAC TO ZASNE I JUZ SIE NIE OBUDZE, AKURAT W MOMENCIE JAK ZACZALEM OGARNIAC ZYCIE
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 841 / 477 / 0
Przeciez nic ci nie bedzie, nikt nie umarl od takiego polaczenia, w takich odstepach czasowych to juz wgl, a z tolerka jeszcze nie ma o czym gadac
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
Alkolekoman
  • / / 0
Sorry kolego, że cię cytuje ale przez telepanie itp noe mogę znaleZc jak napisać tu post samemu. Wczoraj o 18 miałem wyrywanie zębów, 6tki i 7ki. Mam dwie ciemne dziury obok siebie, podobno ładnie się goi. Wszystko oki. Tylko problem taki, że wychodząc powiedział 3 dni najlepiej zero alko, dragów i przede wszystkim alko🤯🤬 od dobrych trzech lat codziennie pije od 3 do 8 piw, jaram zioło codziennie,(o tabletkach nie będę pisał bo połknąłem po prostu) no i szlugi oporowo palę. Dziś się budzę(już rano zlany potem itp) i od tamtej pory objawy abstynencji narastają z każdą godziną, nawet o tym szlugu marzę. Jestem na skraju padaczki, trzęsie mnie jak żula spod sklepu. Pytanie brzmi po prostu jak myślicie, mogę się napić tego 1 piwa/100tke wódy, papierosa jednego i jakiegoś buszka do tego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.