Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 480 / 0
05 stycznia 2026szczurrafalek777 pisze:
Wie ktoś może jak sprawdzić/ocenić czystość ketaminy ? + jeżeli będzie jakoś zanieczyszczona to ją przeczyścić.
Większość towaru na rynku jest bardzo dobrej jakości obecnie więc nie ma sensu raczej
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5300 / 949 / 0
17 czerwca 2020DeiRow pisze:
Jak to jest z ultra empatycznymi osobami co K zażywają? W sensie o potencjał uzależniający.
Ja przykładowo nie czuję parcia na dorzutę, chyba ,że wcześniej tak zaplanowałem. A z kolei moja koleżanka (mega mocno czuje emocje innych i jej się udzielają) po pierwszym kontakcie z Panią K w dawce do dziurawienia, gdy już otrząsneła chciała tylko więcej i mówi, że w życiu nie doznała czegoś tak przełomowego dla niej (wsm sie nie dziwie).
Koniec końców odradziłem jej, powiedziałem jak jest z tolerką i że nie opłaca się i, a nóż nos tryśnie krwawym glutem przy obiadku z rodzinką. Trochę pogadała, ale git i że nie może się doczekać nexta. Tylko tu poddaję pod wątpliwość tego "nexta", bo nie wiedziałem, że tak można zareagować na ten dziwny, psychodelicznie dysocjujący specyfik. Ocb?
Ciekawy temat. Też jestem kimś na zasadzie Starseeds

https://licencjanacud.wordpress.com/201 ... nych-dusz/
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 992 / 182 / 0
ketamina izomer R w dawce 50-70mg + dobre palenie fajna sprawa 👍 do tego muzyka czy jakiś film.
  • 498 / 149 / 0
Też ostatnio podobny miks zrobiłem, po zapaleniu zioła, jakoś po godzinie naszło mnie na to by odrobinę kety dorzucić i bardzo przyjemnie było. Słuchałem sobie muzyki i oglądałem bardzo subtelne, choć jednoczenie szczegółowe cevy. Z racji na późną porę i odmianę raczej w stronę indici trip przeszedł płynnie w sen. Ciekawiej jest oczywiście od razu zapalić i kete wziąć by się peak nałożył, a do tego jeszcze szczypte 2cb dorzucic, i po godzinie dokładkę kety, ale teraz nie czas na takie tripy.
  • 4 / / 0
Ehh... I mnie dopadła w końcu tolerka na moją ukochaną ketę. A było tak dobrze przez jakieś 3 miesiące, praktycznie tolerka stała w miejscu, a tu nagle boom i nawet 100tka mnie już nie rusza :\
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.