dawką, konkretnie dość sporą, organizm się buntuje i krzyczy "ja już nie chce!" xd
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
3cmc - speed 4cmc - eufo
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
06 stycznia 2026Amon19 pisze: Mam pytanko do was ludziska, czy wam też po mefie wzrok się rozmazuje? Czym to jest spowodowane? Też czasami mam uczucie jakby ktoś mnie ciągnął za nogi
Ale to prawda że lekko może pływać wzrok ale naprawdę delikatnie No chyba że ktoś wywalił sztuke na dwie krechy
"Rutyna to rzecz zgubna "
1. Prozaiczna sprawa - za długo, za dużo. Jak za długo nie śpisz to mózg zaczyna płatać figle, do tego jak waisz krechę za krechą, a mefedron trzyma stosunkowo krótko i jest chęć dorzutki to możesz mieć zwyczajnie zmęczony mózg, i tutaj zgrabnie połączę to z punktem 2.
2.Ciśnienie + naturalne po mefedronie rozszerzanie źrenic. Rozszerzona po narkotykach źrenica słabo reaguje na zmianę światła, a tak być nie powinno naturalnie(mam na myśli u człowieka nie będącego po wpływem narkotyków), co w połączeniu ze skokiem ciśnienia, wzrostem temperatury ciała i ogólnym wystrzałem chociażby dopaminy w mózgu może powodować takie efekty
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
06 stycznia 2026Amon19 pisze: Mam pytanko do was ludziska, czy wam też po mefie wzrok się rozmazuje? Czym to jest spowodowane? Też czasami mam uczucie jakby ktoś mnie ciągnął za nogi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.