dawką, konkretnie dość sporą, organizm się buntuje i krzyczy "ja już nie chce!" xd
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
3cmc - speed 4cmc - eufo
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
06 stycznia 2026Amon19 pisze: Mam pytanko do was ludziska, czy wam też po mefie wzrok się rozmazuje? Czym to jest spowodowane? Też czasami mam uczucie jakby ktoś mnie ciągnął za nogi
Ale to prawda że lekko może pływać wzrok ale naprawdę delikatnie No chyba że ktoś wywalił sztuke na dwie krechy
"Rutyna to rzecz zgubna "
1. Prozaiczna sprawa - za długo, za dużo. Jak za długo nie śpisz to mózg zaczyna płatać figle, do tego jak waisz krechę za krechą, a mefedron trzyma stosunkowo krótko i jest chęć dorzutki to możesz mieć zwyczajnie zmęczony mózg, i tutaj zgrabnie połączę to z punktem 2.
2.Ciśnienie + naturalne po mefedronie rozszerzanie źrenic. Rozszerzona po narkotykach źrenica słabo reaguje na zmianę światła, a tak być nie powinno naturalnie(mam na myśli u człowieka nie będącego po wpływem narkotyków), co w połączeniu ze skokiem ciśnienia, wzrostem temperatury ciała i ogólnym wystrzałem chociażby dopaminy w mózgu może powodować takie efekty
06 stycznia 2026Amon19 pisze: Mam pytanko do was ludziska, czy wam też po mefie wzrok się rozmazuje? Czym to jest spowodowane? Też czasami mam uczucie jakby ktoś mnie ciągnął za nogi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.