04 października 2023hubii pisze: pomoże, ale nie wiadomo ile tego było i co tam jeszcze za inne rzeczy wleciały
receptory szybciej powrócą do poprzedniego stanu (antagonizm, czułość receptorów, mistyfikacja
tylko jaranie cbd za bardzo moze Ci przypominać jaranie THC więc full control, albo nie bierz cbd jak ta czynnosc ma Ci przypominać o nałogu, jebac
ale jak jarałeś długo to nie licz na cudy, to trza przeczekać, ale mozna sobie pomagać na motywację,
a tyrozyna, jest b. dobrym wyborem
jako prekursor dopaminy i inne tam ma właściwości pozytywne związane z hormonami chyba, ale cudów nie powoduje
Piszcie szvesze, dziś mam dzień urlopu i chciałem popełnić relaks ale nie wiem czy nie przesadziłem
[color=#40BF40]KIEDYŚ MÓJ NICK TO: tomaszu88[/color]
[color=#00FF00]-----------------------------------[/color]
Bylem na jakimś webinarze u pewnego chłopka roztropka, który reklamował specjalny kurs na ADHD. Wymieniał tam właśnie L-tyrozynę i szafran - tego drugiego jeszcze nie próbowałem.
Z modafinilem ta tyrozyna działa naprawdę dobrze. Następuje w końcu taka cisza w głowie, podzielna uwaga, koncentracja na zadaniu. Zaraz idę coś porobić efektywnego i nadrobić różne plany.
Żre to ktoś jeszcze w tym kierunku?
Pozdrawiam narkomany
Ty masz adhd i amisulpryd żresz? O japierdole ale masz przejebane, współczuje
A czemu amisulpryd jest be? Bo się właśnie zastanawiam czy nie uciąć go. Wyrównuje gdzieśtam przeciez dopaminkę, a przy odstawianiu substancji to dobra sprawa - ja jestem dopiero miesiąc full czysty.
Wracając do tematu to jednak wczoraj przedobrzyłem L-tyrozynę, bo wziąłem w sumie 3 x 500mg w ciągu dnia i przy trzeciej mnie przebodżcowało. Albo to ilość, albo wina tego, że trzecia wziąłem równocześnie z modafinilem, a wcześniejsze dwie po 2-3h od modka.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.