04 października 2023hubii pisze: pomoże, ale nie wiadomo ile tego było i co tam jeszcze za inne rzeczy wleciały
receptory szybciej powrócą do poprzedniego stanu (antagonizm, czułość receptorów, mistyfikacja
tylko jaranie cbd za bardzo moze Ci przypominać jaranie THC więc full control, albo nie bierz cbd jak ta czynnosc ma Ci przypominać o nałogu, jebac
ale jak jarałeś długo to nie licz na cudy, to trza przeczekać, ale mozna sobie pomagać na motywację,
a tyrozyna, jest b. dobrym wyborem
jako prekursor dopaminy i inne tam ma właściwości pozytywne związane z hormonami chyba, ale cudów nie powoduje
Piszcie szvesze, dziś mam dzień urlopu i chciałem popełnić relaks ale nie wiem czy nie przesadziłem
[color=#40BF40]KIEDYŚ MÓJ NICK TO: tomaszu88[/color]
[color=#00FF00]-----------------------------------[/color]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.