Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Tak dostał co trzeba już dawno temu
  • 2022 / 263 / 0
sprawdzę to

komu proponowałeś handel przypomnę kobieta rzucaliście te same ogłoszenia?
  • 10 / 2 / 0
Jakieś ogłoszenia rozsylalem nie pamiętam już komu.

2026 sty 04, 17:53 - scalono /surv
Chciałem chyba nabić klientów koleżance i wypaliło mi to w ryj 🫣
  • 2022 / 263 / 0
leki wujek leki
Nie chce mi się z tobą pisać rób sobie co chcesz pozdrawiam.
  • 10 / 2 / 0
04 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze:
Nie ma się co szczycic. Bycie top 30 to raczej powód do wstydu
Ja się nigdy tym nie flexowałem bo w jakim towarzystwie się tym poflexujesz
Chyba tylko na odwyk i w psychuszce

Niemniej miło Cie widzieć.
Miałeś tysiące alterow typu palce w Natalce , eva braun

Życzę Ci zdrowia i szczęścia. Obyś wziął żyć w swoje ręce i wpakował w to dużo dobroci
Dziękuję byku. Ciebie też dobrze widzieć xD Long Time no see
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2026 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniosłem temat do "S.p. a człowiek"
  • 84 / 15 / 0
Pierwszy rozdział udany, zapowiada się ciekawie. Czekam na resztę.
  • 414 / 108 / 0
E, to jakas sciema musi byc, prawdziwy narkoman nie ma pojecia o porach roku i egzystuje w strefie czasowej pt. DST (Dealer Standard Time).

odnosnie probki - ten wstep przez to ze jest w 3ciej osobie (o sobie) - dziwny jest i odbiera sie to tak jakbys chcial sie bardzo zdystansowac. ale to tak na marginesie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.