I pamiętaj, że komputer wszystko spłyca. Każdą fazę (i nie tylko)
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ludzie zolpi to najgorsze gówno do tripowania, jak sami widzicie łykacie niby 5 tabletek a rano okazuje się że poszedł cały listek(to i tak łagodna kara, bo można się obudzić w gorszych sytuacjach, ba jedna znajoma zaciążyła po zolpi xd), ta substancja służy tylko i wyłącznie do spania, jak chcecie sobie potripować to macie tonę innych substacji, które dają lepsze efekty
@mmigotka @Detronizator2 to nie jest prawda akurat chociaż jak ja jem przeterminowane zolpidemy to wiadomo ale 50mg kiedyś zjadłem i mnie nawet nie uspało, to już lepiej hydroksyzyna działa chociaż też nie zawsze.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
18 stycznia 2006PanMuchomor pisze: I mam jeszcze pytanie: Czy łączenie leków nasennych z kawą ma jakiś sens ?
Pytam o to ponieważ nie chcę nagle zasnąć. (co moze sie zdażyć przy większych ilościach leku)
przeniesiono, post nadaje się do wątku ogólnego - detronizatr
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.