Od dłuższego czasu borykam się z brakiem koncentracji, nie potrafię się skupić dłużej niż parę minut na jednej rzeczy, ciężko utrzymać mi jeden temat podczas rozmowy.
Nie zwracałem na to większej uwagi ale zainteresowałem się czemu nie działa na mnie koks jak na innych k doszedłem do wniosku że to może winna mojej głowy(ADHD). Zgłosiłem się do lekarza i przepisał mi wellbox bupropion. Zawsze byłem sceptyczny do brania takich leków przez dłuższy czas, odbieram to jako delikatne ćpanie aby czuć się lepiej. Co będzie jeżeli będę chciał go odstawić, mogę wpaść w uzależnienie ?
I czy ten lek pomoże mi w moim problemie ?
na forum używamy nazw substancji /Devixo
na twoim miejscu celowałbym w MPH, deksamf (tentin) itp.
jakieś objawy odstawienne po dłuższym okresie brania z pewnościa wystapia, ale na pewno nie nazywałbym tego "delikatnym ćpaniem" ani jakimkolwiek ćpaniem.
osoby z ADHD maja (w dużym uproszczeniu) mniej dopaminy i noradrenaliny. przez to musza przyjmować substancje podbijajace dopamine i noradrenaline, aby mieć jej tyle ile przecietny człowiek.
a wiec - jeśli masz ADHD, to biorac lek na ADHD, nie ćpasz tylko sie leczysz. chyba że walisz jakieś pojebane ilości MPH w żyłe
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
o mph pisz dalej w tym watku aby nie robić offtopu.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Jeden napad padaczki (mojej dziewczyny, jesteśmy na pregabie i zapomnieliśmy o np. dodaniu klonów), na szczęście opanowany (dokładniej to dwa, w odstępie 10 minut, niemniej bałem tragicznie).
Po podaniu 2mg klona, wszystko się uspokoiło na dobre.
Oczywiście nie przestaliśmy - została nam 1 paka do wykupienia i mówimy, że tego nie zrobimy po dzisiejszym zbyt mocnym wjeździe.
Minusem/Plusem tej substancji jest to, że każdy strzał daje mocną euforię. Parcie na dorzutki ogromne, ciśnienie jak nam się skończyła paka i musieliśmy czekać na otwarcie apteki. Dawki teraz to 150mg. czasem 450mtg
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.