Bylam uzalezniona od. kodeiny przez 4 lata co zakonczylo sie ciężką depresją, zmuszało mnie to do złodziejstwa co było dla mnie najgorsze, wstydzę się tego i żałuję ale wtedy nie widziałam innego wyjscia, priorytem było zdobyc hajs na kode. Trwało to tak długo ponieważ zostałam wychowana w takiej rodzinie która osoby uzależnione traktowała jako coś najgorszego.
Dzieki bogu jestem niesamowicie silna no i mialam dla kogo zyć. Zebrałam się w sobie i poszłam do mojego lekarza od wielu lat i chociaż nie spodziewalam sie tego ze mi pomoże kiedy wreszcie powiedzialam mu o wszystkim on usmiechnal sie do mnie i zdradzil mi cos o czym nie chca nam mówić, co jest ukrywane przed normalnymi ludzmi.
Wiec sluchajta ludziska!
Zacznę od problemu z uzależnieniem od kody! Kazdy kto ma ten problem nawet od lat niech pedzi do lekarza i poprosi o najslabszy nawet tramal moze byc np. Doreta, wystarczy ze przez 3 dni bedziesz go bral ( oczywiscie bez kody!) i uwierzcie ze nie bedziecie miec wiecej odstawiennych od kody.
O co w tym chodzi? Z opiatow czy opioidow wychodzi sie innym o innym wzorze chemicznym. Sprawdzone!
Mamy tego nie wiedziec bo uzaleznienie jest kontrolą ale to na inna pogadanke.
Caly misterny plan na nic...
podpisano:
Mason Illuminata.
wybacz, ale dawno takiej bzdury nie czytałem na tym portalu, "z opiatów czy opioidów wychodzi się innym o innym wzorze chemicznym" XDDD
Dziecko drogie, nie masz pojęcia o farmakokinetyce i w ogóle o farmakologii. Także proszę nie pisz takich bzdur - jest w tym cień prawdy, ale wszystko i tak wyłącznie zależy od Ciebie i Twojego samo-zaparcia.
nie jest to złoty środek który każdemu pomoże, większość osób wpierdoli w większe bagno niż te w którym są przechodząc z kody na trampa.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Muszę Cię zasmucić @pandudzik. Jesteś uzależniony od najbardziej uzależniającej grupy substancji na ziemi. Daruj sobie, że to nie ten etap. Ćpasz kodeine, tę samą grupe substancji co heroina i fentanyl, których pewnie byś nie spróbował bo byś się bał.
Ale wiesz co zrobisz wychodząc z terapii dochodzącej? Pójdziesz do apteki. Albo nawet miniesz ją i z niechęcią ta apteka przyciągnie Cię niczym telekineza. Wiem jak to działa z autopsji. Bo wolałem kupić kodę niż jedzenie.
Kocham kodeinę. Uczucie po niej to raj. I wolę ją od heroiny, morfiny, fentanylu czy jego analogów. Ale to miłość toksyczna. kodeina jest dla mnie toksyczna, wyniszcza mnie w tym związku. Porywa mnie tylko dla siebie. I porwała mnie. Bo już nie ma prawdziwego Wuja od dawna. Od lat. Więc doradzam to co sobie.
Ośrodek, jakikolwiek. Byleby nie dla alkoholików i nie za pieniądze.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.