Bylam uzalezniona od. kodeiny przez 4 lata co zakonczylo sie ciężką depresją, zmuszało mnie to do złodziejstwa co było dla mnie najgorsze, wstydzę się tego i żałuję ale wtedy nie widziałam innego wyjscia, priorytem było zdobyc hajs na kode. Trwało to tak długo ponieważ zostałam wychowana w takiej rodzinie która osoby uzależnione traktowała jako coś najgorszego.
Dzieki bogu jestem niesamowicie silna no i mialam dla kogo zyć. Zebrałam się w sobie i poszłam do mojego lekarza od wielu lat i chociaż nie spodziewalam sie tego ze mi pomoże kiedy wreszcie powiedzialam mu o wszystkim on usmiechnal sie do mnie i zdradzil mi cos o czym nie chca nam mówić, co jest ukrywane przed normalnymi ludzmi.
Wiec sluchajta ludziska!
Zacznę od problemu z uzależnieniem od kody! Kazdy kto ma ten problem nawet od lat niech pedzi do lekarza i poprosi o najslabszy nawet tramal moze byc np. Doreta, wystarczy ze przez 3 dni bedziesz go bral ( oczywiscie bez kody!) i uwierzcie ze nie bedziecie miec wiecej odstawiennych od kody.
O co w tym chodzi? Z opiatow czy opioidow wychodzi sie innym o innym wzorze chemicznym. Sprawdzone!
Mamy tego nie wiedziec bo uzaleznienie jest kontrolą ale to na inna pogadanke.
Caly misterny plan na nic...
podpisano:
Mason Illuminata.
wybacz, ale dawno takiej bzdury nie czytałem na tym portalu, "z opiatów czy opioidów wychodzi się innym o innym wzorze chemicznym" XDDD
Dziecko drogie, nie masz pojęcia o farmakokinetyce i w ogóle o farmakologii. Także proszę nie pisz takich bzdur - jest w tym cień prawdy, ale wszystko i tak wyłącznie zależy od Ciebie i Twojego samo-zaparcia.
nie jest to złoty środek który każdemu pomoże, większość osób wpierdoli w większe bagno niż te w którym są przechodząc z kody na trampa.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
Muszę Cię zasmucić @pandudzik. Jesteś uzależniony od najbardziej uzależniającej grupy substancji na ziemi. Daruj sobie, że to nie ten etap. Ćpasz kodeine, tę samą grupe substancji co heroina i fentanyl, których pewnie byś nie spróbował bo byś się bał.
Ale wiesz co zrobisz wychodząc z terapii dochodzącej? Pójdziesz do apteki. Albo nawet miniesz ją i z niechęcią ta apteka przyciągnie Cię niczym telekineza. Wiem jak to działa z autopsji. Bo wolałem kupić kodę niż jedzenie.
Kocham kodeinę. Uczucie po niej to raj. I wolę ją od heroiny, morfiny, fentanylu czy jego analogów. Ale to miłość toksyczna. kodeina jest dla mnie toksyczna, wyniszcza mnie w tym związku. Porywa mnie tylko dla siebie. I porwała mnie. Bo już nie ma prawdziwego Wuja od dawna. Od lat. Więc doradzam to co sobie.
Ośrodek, jakikolwiek. Byleby nie dla alkoholików i nie za pieniądze.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.