Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 5 / 0
Nie usuwaj konta Wujas, dużo zdrowia Ci życzę!
  • 1 / / 0
Słuchajcie, może to co napiszę uratuje a napewno pomoże innym a więc opowiem w skrócie moją historię.
Bylam uzalezniona od. kodeiny przez 4 lata co zakonczylo sie ciężką depresją, zmuszało mnie to do złodziejstwa co było dla mnie najgorsze, wstydzę się tego i żałuję ale wtedy nie widziałam innego wyjscia, priorytem było zdobyc hajs na kode. Trwało to tak długo ponieważ zostałam wychowana w takiej rodzinie która osoby uzależnione traktowała jako coś najgorszego.
Dzieki bogu jestem niesamowicie silna no i mialam dla kogo zyć. Zebrałam się w sobie i poszłam do mojego lekarza od wielu lat i chociaż nie spodziewalam sie tego ze mi pomoże kiedy wreszcie powiedzialam mu o wszystkim on usmiechnal sie do mnie i zdradzil mi cos o czym nie chca nam mówić, co jest ukrywane przed normalnymi ludzmi.
Wiec sluchajta ludziska!
Zacznę od problemu z uzależnieniem od kody! Kazdy kto ma ten problem nawet od lat niech pedzi do lekarza i poprosi o najslabszy nawet tramal moze byc np. Doreta, wystarczy ze przez 3 dni bedziesz go bral ( oczywiscie bez kody!) i uwierzcie ze nie bedziecie miec wiecej odstawiennych od kody.
O co w tym chodzi? Z opiatow czy opioidow wychodzi sie innym o innym wzorze chemicznym. Sprawdzone!
Mamy tego nie wiedziec bo uzaleznienie jest kontrolą ale to na inna pogadanke.
  • 379 / 100 / 0
No masz ci los sie wysprzeglila...
Caly misterny plan na nic...

podpisano:
Mason Illuminata.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.