12 sierpnia 2025zburzony pisze: @DuchPL łączyłem raz te dwa ketony a w przeszłości wielokrotnie NEP z a-PiHP i żyję. Chociaż przyznam że dawniej miałem zajebistą tolerkę na stymulanty i mam od nich poryte w bani. A-PVP z NEPem łączyłem kilka miesięcy temu na bardzo niskiej tolerce i jakiś ekscesów nie pamiętam.
ja tu bardziej piszę o "kasztanach" którzy walą kryształ obojętnie jakiego pochodzenia w dawkach "na oko" a im dłuższa tym większe QLLL na imprezie
200mmg 3CMC/3MMC/4CMC/4MMC to dla "zwykłego" imprezowicza niedzielnego normalny strzał
ale weź pod uwagę taki przypadek, że wjeżdża sebix na imprezę z kryształem, którym przypadkiem jest NEP ( czy tam hexen ) i ustawia taką 200mg lagę?
a teraz dodaj do tego wydarzenia typa, którzy przed chwila przyjął spora ilość alfy ( czy chociażby głupiego mefa, który tej noradrenaliny nie ma kosmicznie wiele 200?300mg? )
świadomy user to będzie walil po 15 mg tego 100 tamtego i może będzie gitara jak jest wprawiony w boju
ale kiedy mówimy o normalnych dawkach, zwł kasztanów którzy nic prócz chlorów na oczy w życiu nie widzieli i to jeszcze pewne kopanych, i sypiesz im teraz prawilne dwa narkotyki hex ( lub nep ) + alfa ... nawet na spróbowanie w dawce jak chlora,
- wątpie że po takim smyrnięciu dla takiego ziomeczka dalsza impreza będzie nadal udaną.
Myślę, że tolerka i wytrenowanie organizmu w ostrym pizganiu zrobiło swoje u Ciebie.
Tylko pamiętaj, że to forum też czyta gimbaza ew. ludzie którzy serio weekendowo sobie smyrną kreskę/dwie czegoś ulicznego... ja bardziej piszę ku przestrodze - aby tak nie robić, bo to że się DA wiem doskonale chociażby po swoim przykładzie ];-] pozdro.
I to nie jacyś ludzie cienia tylko na ostro mocniej niż po kwasie czy grzybach chyba
Kręcące się chmury
Kolorowe postacie
Fluorestencyjne koty
Mnóstwo tego
I moje pytanie czy ktoś też tak miał? i jakie
Przecież hexen jest od sierpnia w sprzedaży, nawet u mnie na wsi.
Być może ominęło mnie to tak samo jak przy strzelaniu A-PVP z niewiadomych powodów, bo ludzie po mniejszych dawkach opisywali mega grube loty, może mam silniejszą psychikę niż mi się wydaje.
Dałbym głowę, że był jednym z najpopularniejszych ketonów parę lat temu, zanim odszedł w niepamięć.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.