12 sierpnia 2025zburzony pisze: @DuchPL łączyłem raz te dwa ketony a w przeszłości wielokrotnie NEP z a-PiHP i żyję. Chociaż przyznam że dawniej miałem zajebistą tolerkę na stymulanty i mam od nich poryte w bani. A-PVP z NEPem łączyłem kilka miesięcy temu na bardzo niskiej tolerce i jakiś ekscesów nie pamiętam.
ja tu bardziej piszę o "kasztanach" którzy walą kryształ obojętnie jakiego pochodzenia w dawkach "na oko" a im dłuższa tym większe QLLL na imprezie
200mmg 3CMC/3MMC/4CMC/4MMC to dla "zwykłego" imprezowicza niedzielnego normalny strzał
ale weź pod uwagę taki przypadek, że wjeżdża sebix na imprezę z kryształem, którym przypadkiem jest NEP ( czy tam hexen ) i ustawia taką 200mg lagę?
a teraz dodaj do tego wydarzenia typa, którzy przed chwila przyjął spora ilość alfy ( czy chociażby głupiego mefa, który tej noradrenaliny nie ma kosmicznie wiele 200?300mg? )
świadomy user to będzie walil po 15 mg tego 100 tamtego i może będzie gitara jak jest wprawiony w boju
ale kiedy mówimy o normalnych dawkach, zwł kasztanów którzy nic prócz chlorów na oczy w życiu nie widzieli i to jeszcze pewne kopanych, i sypiesz im teraz prawilne dwa narkotyki hex ( lub nep ) + alfa ... nawet na spróbowanie w dawce jak chlora,
- wątpie że po takim smyrnięciu dla takiego ziomeczka dalsza impreza będzie nadal udaną.
Myślę, że tolerka i wytrenowanie organizmu w ostrym pizganiu zrobiło swoje u Ciebie.
Tylko pamiętaj, że to forum też czyta gimbaza ew. ludzie którzy serio weekendowo sobie smyrną kreskę/dwie czegoś ulicznego... ja bardziej piszę ku przestrodze - aby tak nie robić, bo to że się DA wiem doskonale chociażby po swoim przykładzie ];-] pozdro.
I to nie jacyś ludzie cienia tylko na ostro mocniej niż po kwasie czy grzybach chyba
Kręcące się chmury
Kolorowe postacie
Fluorestencyjne koty
Mnóstwo tego
I moje pytanie czy ktoś też tak miał? i jakie
Przecież hexen jest od sierpnia w sprzedaży, nawet u mnie na wsi.
Być może ominęło mnie to tak samo jak przy strzelaniu A-PVP z niewiadomych powodów, bo ludzie po mniejszych dawkach opisywali mega grube loty, może mam silniejszą psychikę niż mi się wydaje.
Dałbym głowę, że był jednym z najpopularniejszych ketonów parę lat temu, zanim odszedł w niepamięć.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.