Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
@Dissel
Wiele osób porównuje jej działanie do alkoholu. Podniesiona samopoczucie czy zataczanie się. Niestety nie u wszystkich ten efekt występuje. Niektórzy raportują tylko o złym samopoczucie, zawrotach głowy i problemem z błędnikiem.

Natomiast efekt wspólny dla obu tych grup użytkowników są niewyrażne, "mroczne" cevy. Często ludzie wspominają o obrzydliwych robakach, chociaż zdarza się, że ktoś ma cevy zbliżone do DXM.
  • 871 / 119 / 22
Nie miałem żadnych CEV-ów, ani halónoow, ani dysocjacji, a tym bardziej skojarzeń z alk. Pre jest lepsza od al. Nigdy... A po ponad rocznej abstynencji zarzuciłem zaledwie 375 mg i 300 mg sulpirydu. Ale przezajedobrze mi było. Zaprawdę powiadam wam - nie warto walić hardcorowych dawek np. 3 g, bo wtedy ujnia jest, nadpobudliwość i gonitwa myśli. I strata materiału... I wjebywanie się w uboki odstawienne. A z taką dawką jechałem długo i wiem co mówię. Teraz wrzucam 1x tygodniowo do 600 mg jednorazowo i nie przekraczam tej dawy. Jest o nieeeebo lepiej niż przy dużych ilościach pregi.
  • 86 / 8 / 0
@global108 po co ci ten neurolep jeszcze w takiej dawce on nasila prege spanie a nie bomba.A jak masz tolerke na 300 sulpirydu to niech zazdroszczę
  • 5 / 2 / 0
mam zentivki 300ki, jak mogę to rozdzielić na 2x150? Rozpuścić to w wodzie pitnej i wypić połowę roztworu?
  • 255 / 80 / 2
@mothyl tak, ewentualnie możesz też ten proszek na kalke dać i w ten sposób na pół podzielić, chociaż to wiecej jebania.
tylko wymieszaj w miare dobrze %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 4 / / 0
Ja teraz z rana biore bupropion 150mg, parogen 40mg i teoretycznie powinienem brać 600mg dziennie pregi, ale biore tak do 800mg max dziennie i do tego wlatuje hydroksyzyna 25 mg z rana i 25/50mg wieczorem. Nie wiem nawet jak to nazwać, czuje sie chujowo, ale to przez depreje, jestem rozjebany ogólnie. Ale jak wieczorem biore te więkssze dawki pregi i hydro to mam taki przyjemny stan kiedy nie myślę o niczym co by mi sprawiało przykrość, tylko jestem Ja i muzyka.
  • 2032 / 335 / 0
Od dłuższego czasu jestem już na wygodnej dawce 150mg rano + 75mg wieczorem. Jak mam np jakiś stan lękowy to wzięcie 450mg działa aż "za mocno" (robi się zbyt dobrze). W styczniu kupię sobie jeszcze 1 opakowanie 75mg i mam nadzieję skutecznie odstawić. Bo na święta nie wiem czy nie podniosę dawki do 150mg-150mg kurewnie ciężki okres dla psychiki wytrzymać z rodzicami
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 2 / 0
11 grudnia 2025Devixo pisze:
@mothyl tak, ewentualnie możesz też ten proszek na kalke dać i w ten sposób na pół podzielić, chociaż to wiecej jebania.
tylko wymieszaj w miare dobrze %-D
rozwiazalem problem inaczej. biore po prostu 300 xD 150 na mnie nie dziala. po nowym roku chce zaczac oficjalna terapie. myslicie ze jak przyznam sie psychiatrze ze od ziomka mam prege, ze to stawia mnie na nogi i zyje normalnie w koncu to nie wezmie mnie za czuba? bo tylko to mi pomaga, wczesniej bylem u psychiatry to mnie na SSRI i SNRI wjebal i bylem zombiakiem %-D
  • 982 / 303 / 5
@mothyl Możesz po prostu powiedzieć, że od poprzedniego lekarza masz pregabalinę, dobrze ci działa (w odróżnieniu od ssri i snri) i chcesz kontynuować leczenie się nią). Ale jako powiesz, że dostałeś od kolegi i ci dobrze działa to też powinieneś dostać, lekarze jeszcze trochę będą, żyć w przeświadczeniu o braku potencjału uzależniającego i rekreacyjnego pregabaliny, więc nie powinno być problemu z kontynuacją takiej terapi.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 4 / / 0
Możesz to opisać bardziej? bo ja podejmuje ostatnio skrajnie głupie decyzje ale tłumacze to sobie, ze później to naprawie, jak brałem tylko bupropion 150mg i pregabaline 600mg, to ludzie w pracy mówili że nie dało sie żyć ze mną, dopiero jak dostałem parogen 20mg (wtedy) to niiby odżyłem a lepiej ssie czułem na tym bupropionie tylko.

przeniesiono do odpowiedniego tematu -detronizator
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.