Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Wiele osób porównuje jej działanie do alkoholu. Podniesiona samopoczucie czy zataczanie się. Niestety nie u wszystkich ten efekt występuje. Niektórzy raportują tylko o złym samopoczucie, zawrotach głowy i problemem z błędnikiem.
Natomiast efekt wspólny dla obu tych grup użytkowników są niewyrażne, "mroczne" cevy. Często ludzie wspominają o obrzydliwych robakach, chociaż zdarza się, że ktoś ma cevy zbliżone do DXM.
tylko wymieszaj w miare dobrze
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
11 grudnia 2025Devixo pisze: @mothyl tak, ewentualnie możesz też ten proszek na kalke dać i w ten sposób na pół podzielić, chociaż to wiecej jebania.
tylko wymieszaj w miare dobrze![]()
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
przeniesiono do odpowiedniego tematu -detronizator
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.