Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1391 / 357 / 13
@Janek42o po wypiciu ok 100ml czystej vudy duszkiem na czubatą łyżeczkę (bodajże jakiegoś zielonego, niska tolerka) i przepaleniu zielskiem dostałem konkretnych noodów - takich, ze musiałem sie położyć na chwile bo mi głowa zaczęła latać jakbym miał zaraz usnąć na stojąco %-D

Jak dla mnie combo bombastycznie chillerowe ale zaraz pewnie jakies dzbany napiszą, ze niebezpieczny bo nie powinno sie łączyć opio z alko… wyjebane graty SWAG YOLO :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 23 / 2 / 0
alprazolam + Zielsko = <3 jakby wyglądał detoks CT od takiego combo po ciągu? To możęme byc bardzo amnestyczne chyba. Taperowanie by weszło w grę?:] Przecież to ze być tak że możesz chcieć uzupełniać którąś z substancji, bo jest za mocno/słabo po tej albo innej. I potencjalnie do noddów w przypadku Zomiren SR, który dłużej działa. I czujesz że Ci zeszła bania z tego ziołą to dopalasz, a pozniej drugie. I ciekawe jakie gastro po tym jest.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.