- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Neo + 3mmc lub 3cmc, w sumie z 4cmc też ładnie wchodzi.
Apvp + Neo ale to.juz dla hardcorowców. Szczególnie capo robi w chuj robotę.
teleport do dział mixy /Merx
1.koka+alko
2.Stary mef+ alko
3. koka+Xan( odstawiłem alkohol z powodu uzależnienia i akcji jakie odpierdalalem) Xan jest tutaj tylko stabilizatorem,powoduje brak leków, stan sercowe nie wieszają na głowę, łatwiej zasnąć. Zdarza się że trzeba wtedy więcej Koli wrzucać?
codziennie przyjmuje rano 150mg wenaflaksyny tj venlectine. Na wieczór łykam 50 mg ketrel.
Przymierzam się do nocki z koksem(1g) lub 3mmc (1g). Łącze to zawsze z alkoholem.
Jak odpowiednio się przygotować żeby nie było ZS ani słabszego samopoczucia.
Na co dzień sumplementuje magnez witamine D3, omege 3, b12 jak i 7 innych witamin.
Dobrze odżywiam się jak i ćwiczę 2 razy w tygodniu.
Waga 95 kg.
Proszę o dobre rady ponieważ bardzo mi zależy na jak najmniejszym body lodzie jak i normalnej zwale.
Dzięki za odpowiedzi
przeniesiono ~ kwik
- grzyby z 2cb
- grzyby z MDMA
- 2cb z MDMA
- grzyby, 2cb i MDMA
Interesuje mnie działanie, bodyload i samopoczucie na następny dzień. Oczywiście mam świadomość że każdy wszystko znosi inaczej ale pytam o Wasze doświadczenia. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro.
Nie zabije mnie i czy w ogóle ma sens?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.