Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Muszę przyznać że dwa pierwsze rzuty stone Nepcia, z chemcentrum mi się nawet co do działania podobały i fajnie czas na przemian z fugą jedząc jedno tego druga tego ale następnym razem już taki temat bardziej mialec niz stone i rezultatem tego co pamiętam to rozdraznienie, puste pobudzenie i coffeine bardziej side efekt niż stimowe przyjemne pobudzenie jakiego oczekiwałem po poprzednim razie. Za to 6apb wypełniło strate. Tylko za dużo się nie nacieszylem stanem bo przejebalem jak się po alko wybrałem bo bylo wszystko pozamykane bo święto jakieś i wiecie w wielkim świecie nic w zasięgu i droga sroga swoją drogą tygodniowe nie kladanie że koniec końców stopki wyjebalo pod sam koniec hah łącznie z resztą apb nic się nie ostało ale weszło ładnie i pluszowo z psychodela od niespania jeszcze sam w tym tripie wracam i przed moimi osiedlem zaraz jest ciepłownia i szedłem tymi swoimi lesno łąkowymi ścieżkami, obcowanie z przyrodą i to była zima patrzę na to niebo, w tle cieplownia z kominem wyjebanym ponad reszta otoczenia i ten dym to mega robił robotę ze wszystkiego na niebie dym był prze kozacki raz przyspieszał raz zwalniał jak w tym klipie od razu pomyślałem https://youtu.be/nQvJ1aFN_kM
Krolowa snu nie daje ale prawde znaleźć ułatwi, droge wskaże do niej krótsza i szybsza i by ja ujrzeć czas zostanie. Ten kto widział prawdę zna, czas i wiedze ma losem Ziemi wlada.
  • 1675 / 270 / 0
Pytanko do tych którzy mieli szczęście używać pentedronu - jak on według was wygląda w porównaniu do NEPa, czym się różni? Zgadzacie się że pentek lepszy od NEPa?
  • 5206 / 922 / 0
Całkiem fajny keton . Uboki fiz zależą od drogi podania .
Przy sniffie są spore ale są inne drogi podania .

Byłby świetnym roboczym stimem i nie tylko bo daje takie jakby połączenie fety , koko okraszone beta ketonową posypką
ale niezle siada na banie tj powoduje paranoje . meth, beta ketony to przy tym anioł w tym temacie
Do codziennego stosowania jako kawa roboczą trzeba by chyba podkład z rolek robić by nie zwariować.
2 dni się tym pobawiłem i już miałem jakieś oni wiedzą czego dawno nie uświadczyłem.

paranoje (lekkie omamy słuchowe, przeczucie, że ktoś nadchodzi, ktoś za tobą stoi, ktoś o tobie rozmawia,
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.