Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 listopada 2025incredibleee pisze: skonsumowane niecałe 4 g , i od godziny 7 rano gdzieś go 18tej
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
przeniesiono /Devixo
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
28 listopada 2025incredibleee pisze: znowu jakiś "wynalazek" sprzedawany jako. amf . Spotkał się ktoś z takim czymś o takim charakterystycznym wyglądzie ?
ale w przybliżeniu to wygladało jak mieszanina różnych frakcji. Niestety działanie to loteria, raz klepnie delikatnie a raz ciągnie do spanka.
Masakra, teraz już wiem czemu jak pytam to każdy mówi że amh to gunwo, bo jak nie ma prosto z produkcji to takie właśnie gunwo jest.
Ale tym razem już koniec być musi bo i mój w tym trybie nie odległy.
Jakaś taka zmiana środowiska życia się nadarza więc myśli dobrej jestem
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.