Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 listopada 2025incredibleee pisze: skonsumowane niecałe 4 g , i od godziny 7 rano gdzieś go 18tej
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
przeniesiono /Devixo
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
28 listopada 2025incredibleee pisze: znowu jakiś "wynalazek" sprzedawany jako. amf . Spotkał się ktoś z takim czymś o takim charakterystycznym wyglądzie ?
ale w przybliżeniu to wygladało jak mieszanina różnych frakcji. Niestety działanie to loteria, raz klepnie delikatnie a raz ciągnie do spanka.
Masakra, teraz już wiem czemu jak pytam to każdy mówi że amh to gunwo, bo jak nie ma prosto z produkcji to takie właśnie gunwo jest.
Ale tym razem już koniec być musi bo i mój w tym trybie nie odległy.
Jakaś taka zmiana środowiska życia się nadarza więc myśli dobrej jestem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.