4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siemano zakupiłem w sumie nie wiem co. Jest w połowie przeźroczyste w połowie mętne małe dawki ok. 100-150mg Max wypierdalały w kosmos tak dopaminowo euforycznie zjadłem z tego dwie i szczerze zrezygnowałem bo nie wiem co to jest pomożecie ewentualnie zdjęcia mogę wysłać priv czy jakoś tam
  • 2 / / 0
Co to za rodzaj?
Pobudzenie i euforia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1425 / 378 / 2
@NaturalGoods
równie dobrze może być to 3cmc, 4cmc, 2cmc itp itd.

strzelałbym, że jeśli bardziej pobudzenie to 3cmc (bo 3cmc najczęściej widzimy na 'ulicach') a jeśli bardziej w stronę eufo, to 4cmc.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
Co to substancja? Nie spotkałam się z czymś takim. Występuje też poświatą koloru różowego. Temat bolący w nos, bez spływu. Pierwszy line i formalne wyjebanie. Coś niewyobrażalnego mocnego, efekt eufo, błogostan, totalnie uczucie wyjebania na wszystko i zero myśli. Wiadomo chęci na dorzutki byly. Samotna faza w której nie nosiło mnie kompletnie, x godzin a nawet dób przeleżałam w jednej pozycji. Po wyjściu z domu miałam poczucie totalnego odrealnienie, trochę paranoi że zachowuje się inaczej
  • 5196 / 917 / 0
Wyglada jak brudny Anus
Poka po skruszeniu Bo tak to można zgadywać
Na pewno nie 4 mmc czy 4 cmc w życiu tak brudnego nie jadłem z wygladu
Kutwa w życiu nie miałem tak brudnego katynona
Tyle napisze
Może dlatego że nie brałem od Sebixow

Bardziej na emkę wygląda ew spierdolone 3 cmc
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 65 / 16 / 0
Co wy kurwa ćpacie ludzie hahahaha, godność ludzka by mi nie pozwoliła skonsumować czegokolwiek tak nisko w łańcuchu pokarmowym, przecież kupić coś takiego z własnej woli to trzeba być naprawdę ciśnieniowcem albo po prostu w moich oczach debilem. Pół biedy kupić, bo zawiniątko czy chuj tam wie, sam z usług dilerów nie korzystam ale rozumiem temat łapa łapa back to chata.
Ale żeby to potem zeżreć to mi osobiście sporo mówi o człowieku.
Każdy orze jak może, ale nie mój cyrk, nie moje małpy.

Niedługo to wam będą tematy z rdzą z Civica rozrabiać i będą pierdolić, że no klepie tylko taki metaliczny posmak przy spływie. Nie no patrze na tego paprocha i nie dowierzam
  • 3 / / 0
po zmieleniu wygląda całkowicie normalnie. ma poświatę różu, co jakiś czas się trafia brązowe kamyki ale nie to że całość tak wygląda jak w bryle.
  • 1945 / 256 / 0
@sarauhl
ile w tej foli z 10g ?
ile zapłaciłeś za 1 g?
  • 1367 / 348 / 13
Ja tam sie nie znam ale jak raz zeskrobalem kiedys conieco z blatu po jakiejś tygodniowej posiadówie wyglądało mw tak samo… tzn tak normalnie jw wiec może to to samo :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / / 0
10g tutaj jest, 400 wyszło. wiem tylko tyle że kryształ ale co to tak naprawdę jest nie wiem. jakiś pomysł?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.