Pobudzenie i euforia.
równie dobrze może być to 3cmc, 4cmc, 2cmc itp itd.
strzelałbym, że jeśli bardziej pobudzenie to 3cmc (bo 3cmc najczęściej widzimy na 'ulicach') a jeśli bardziej w stronę eufo, to 4cmc.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Poka po skruszeniu Bo tak to można zgadywać
Na pewno nie 4 mmc czy 4 cmc w życiu tak brudnego nie jadłem z wygladu
Kutwa w życiu nie miałem tak brudnego katynona
Tyle napisze
Może dlatego że nie brałem od Sebixow
Bardziej na emkę wygląda ew spierdolone 3 cmc
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale żeby to potem zeżreć to mi osobiście sporo mówi o człowieku.
Każdy orze jak może, ale nie mój cyrk, nie moje małpy.
Niedługo to wam będą tematy z rdzą z Civica rozrabiać i będą pierdolić, że no klepie tylko taki metaliczny posmak przy spływie. Nie no patrze na tego paprocha i nie dowierzam
ile w tej foli z 10g ?
ile zapłaciłeś za 1 g?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.