Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 3 / 0
@Grzejnik80 Trochę mnie przeraziłeś z tym odstawieniem po 2 tygodniach...
Biorę od 3 tygodni 1mg alpry dziennie czasem 2 - 3 dni nie biorę, ale większość dni było na Alprze, czy naprawdę mam się bać?
I uboki odstawienne po jakim czasie czuć? Po dwóch dniach niebrania czy trzeciego dnia?
  • 16 / 3 / 0
Czyli bierzesz codziennie czy nie? Jak nie i drugiego dnia nie czujesz się już źle to nie powinno się nic dziać, alpra krótko siedzi i po 24 godzinach już zaczęłyby się raczej objawy odstawienne. Mimo wszystko to igranie z ogniem branie powyżej 2 tygodni benzo będąc wcześniej wjebanym.
  • 1 / / 0
16 stycznia 2025mobius pisze:
1.5mg dziennie srednie do duzych, no to niezle sie bawicie, ciekawe jak bys ocenil moje 20mg dziennie
wezcie nie przesadzajcie z tym i nie straszcie ludzi, robicie z ludzi narkomanow bo biora 1 tabletke, tutaj wiekszym problemem i powodem objawow jest dlugosc brania rok i przyzwyczajenie organizmu, ale nic powaznego ci sie nie stanie nawet jakbys to odstawil od razu, szkoda nawet robic protokoly na takie dawki dla kota i obstawy, dajcie spokoj
dasz rade to odstawic bez dodatkow zwlaszcza ze bierzesz tez pregabe w tym samym czasie
obcinaj swoim tempem, jak sie boisz to zwalniaj, jak nie to szybciej - mozesz nawet pare miesiecy na tym spedzic jak chcesz miec minimalne uboki
tak ogolnie to 0.25/0.125 co tydzien bym cial i patrzyl jak idzie bo widze nakrecony jestes ze ci sie cos stanie od tego, mozliwe ze indukujesz sobie sam i wzmacniasz uboki bo pewnie bierzesz z powodow z jakich powinno sie brac, a katastrofizujac i ze zwiekszonym niepokojem mocniej to odczuwasz, chyba ze masz jakies obciazenia fizyczne
ale nie wiem po co ja to pisze jak tu zaraz wpadnie znowu pare osob z 5000 postow na liczniku i beda mnie jechac, pozdro
Ja po odstawieniu 5 mg dostalem epi, ale bylo to nagle odstawienie, a drgawki wtstapily po ok 5 dniach. Potem wszelkie badania wyszly ok. Potem skusilo mnie ponownie do dluzszego brania i ponownie nagle odstawienie, z dnia na dzien coraz bardziej krecilo sie w glowie i znowu karetka. Tylko i wylacznie po „ciagach” bzd w dawkach ok 5 mg. Nigfy poza tym zaden napad mi nie wystapil. Z alko schodza przez diazepam, oczywiscie z benzo najl. Depakina i pregabalina, bo inna benzo jak diazepam jest bez sensu, ale bez obstawy jednak bym nie radzil.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata