4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9465 / 1855 / 2
wczorajnCuX pisze:
Osobiście przerobiłem ponad 200 substancji psychoaktywnych i nie spotkałem się z substancją o większym potencjale uzależniającym niż 4mmc
Je tam. Ja dużo mocniej wspominam 3mmc ale ja od 3mmc zaczynałem. Tu właśnie kluczem jest skokowosc dopaminy. Jak ja próbowałem mefedronu to mój układ nagrody już był w nienajlepszym stanie. Dla mnie mefedron był kolejnym b-k który niewiele się wyróżniał z całej grupy.
Dla mnie paleta efektów mefedronu była zbyt krótka i zbyt intensywna.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1942 / 256 / 0
A próbowałeś połączenia 3mmc z pentedronem ?
Po pierwszym banie modny stał się mix pente+3mmc= działanie 90% mefedronu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.